Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Nyd ferien i Norge!

Ferien venter i Norge. Hvad enten du er til sommerferie, sensommerferie eller en forlænget weekend, så er der rigeligt at vælge imellem. Vores ferier inkluderer overnatning og overfart - og med kun 3,5 time til Norge er ferien lige i nærheden. 

Hvor vil I gerne rejse hen?

Sol og sommer i Norge

Vælg først, hvor sommerferien skal gå hen og bagefter hvordan I vil bo. Eller omvendt. 

På disse sider finder du hele udvalget af vores pakkerejser, så det er bare at gå på jagt. 

Overfart & overnatning i

Beitostølen

NYHED - OVERFART INKL. OVERNATNING
Fra 1505,-
Color Line tilbyder nu pakkerejser til Beitostølen, en lille hyggelig fjeldlandsby med rigeligt af aktiviteter for hele familien – bl.a. bjergvandring, cykling, sejlture, badning og ridning, men også specielle aktiviteter som klatring og ture i hundeslæder med hjul. Der er med andre ord mulighed både aktiv ferie og ren afslappelse.
Sommerferie i Beitostølen
Overfart & overnatning i

Hardangerfjorden

Nyhed - overfart inkl. overnatning
Fra 3320,-
Nu tilbyder Color Line også overnatning ved vidunderlige Hardangerfjord. Hyggelig byferie og storslåede naturoplevelser kendetegner området hvor Norges kontraster giver en fuldendt ferieoplevelse.
Sommerferie i Hardangerfjorden
Overfart & overnatning i

Vrådal

Fra 1300,-
En lille landsby 2 timers kørsel fra Larvik tæt ved Nisser, Telemarkens største sø – med mange dertilhørende aktiviteter. Tag f.eks. en tur i robåd, kano, kajak eller prøv et slusecruise. Derudover er der basis for gode vandreture og seværdigheder for de historieinteresserede.
Sommerferie i Vrådal
Overfart & overnatning i

Sydnorge

Fra 2030,-
Et virkelig dejligt område i Norge, der har så mange forskellige oplevelser at byde på. Her er både fjelde, elve, den smukke norske skærgård og flere skønne naturoplevelser, men I finder også badestrand, klatrepark, dyrepark, elgsafari og mange andre ferieaktiviteter.
Læs mere om Sydnorge
Overfart & overnatning i

Rauland

Fra 1480,-
Tæt på den store nationalpark Hardangervidda ligger denne hyggelige fjeldbygd med mange familievenlige tilbud bl.a. kanoture, badning, fiskeri, ridning og minigolf. Og vandreture, ikke mindst. Prøv f.eks. skulpturvandring eller en tur til Falkeriset.
Sommerferie i Rauland
Overfart & overnatning i

Gausta

Fra 2100,-
Midt på fjeldene, med en flot udsigt til den ikoniske Gaustatoppen, ligger Gausta. Her er masser af flotte vandreruter. Især ruten til Gaustatoppen er populær. Og lige i nærheden finder I nationalparken Hardangervidda og vandfaldet Rjukan, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste.
Sommerferie i Gausta
Overfart & overnatning i

Hovden & Setesdal

Fra 1320,-
I Setesdal i Sydnorge finder – en, efter norske forhold, lidt større landsby. Her er både vandaktiviteter som kulphopping, hvor I kan hoppe i fjeldsøerne iført våddragt og redningsvest, men også andre gode friluftsaktiviteter og historiske attraktioner.
Sommerferie i Hovden, Setesdal
Overfart & overnatning i

Norefjell

Fra 1500,-
Smukt beliggende på toppen, ned til søen, finder I Norefjell. Herfra er der rig mulighed for cykling, vandreture og andre naturoplevelser. Besøg også klatreparken eller kør med veterantog på Krøderbanen. I kan også spille golf eller tage på safari i koboltminerne.
Sommerferie i Norefjell
Overfart & overnatning i

Geilo

Fra 1540,-
Et skønt område beliggende mellem fjordene og højlandet. Her er maleriske landsbyer, betagende fjelde og rig mulighed for en aktiv ferie med hele familien. Besøg f.eks. den naturskønne nationalpark, Hardangervidda, eller prøv Tarzan-banen i Geilolia Højdepark.
Sommerferie i Geilo
Overfart & overnatning i

Trysil

Fra 1580,-
Masser af aktive ferieoplevelser – bl.a. vandring, klatring og cykling, hvor der de seneste år er investeret ganske meget i baner til mountainbikes. F.eks. Magic Moose, en 12 km lang flow sti, der er blandt de største og mest populære attraktioner.
Sommerferie i Trysil
Overfart & Overnatning i

Hemsedal

Fra 1200,-
Lille hyggelig by i et fjeldområde – også kendt som Skandinaviens Alper – med floden Hemsila løbende gennem dalen. Her er der rig mulighed for aktiv ferie med cykling, klatring, kanoture og ture med fiskestangen. Ture til Sognefjorden, Flåmsbanen og Hardangervidda er også oplagte.
Sommerferie i Hemsedal
Overnatning & overfart

Hafjell

Fra 1620,-
Smukke Hafjell har masser at byde på af både vandreture, cykelruter og underholdning for børnene. Tæt på ligger også Lillehammer med mange kulturoplevelser – bl.a. ét af Norges største frilandsmuseer med 200 bygninger og Norges Olympiske Museum.
Sommerferie Hafjell
Overfart & overnatning i

Kvitfjell

Fra 1620,-
Fantastisk beliggende i et område med mulighed for både action og afslapning. Her er eventyr-, bike- og nationalparker, rafting på elven, men også betagende cykelruter, kanoture, det klareste badevand, lystfiskeri og den meget populære restaurant, Tyrihanstunet.
Sommerferie i Kvitfjell
Overfart & overnatning i

Skærgården

Fra 2470,-
Det smukke kystområde med den helt unikke natur, der kendetegner det sydligste Norge. Tag på sightseeing og besøg de charmerende små, hvide byer og se alle fyrtårnene og gallerierne. Og bliver I trætte, er der også mulighed for ren afslapning i robådene.
Læs mere om Skærgården
Overfart & overnatning ved

Sognefjorden

Fra 2080,-
Norges dybeste og længste – og verdens næstlængste – fjord. I kan opleve den smukke fjord fra vandsiden i båd, men også bjergvandring i det betagende område er ret populært. I finder også historiske attraktioner som f.eks. en vikingelandsby og gamle, flotte stavkirker.
Læs mere om Sognefjorden
Overfart & overnatning i

Lysefjorden

Fra 1260,-
National Geographic har flere gange kåret FjordNorge som verdens bedste og smukkeste rejsemål, og her er Lysefjorden den sydligste fjord. Prøv f.eks. de fantastiske vandreture til Kjerag, Flørli – og ikke mindst Preikestolen 604 meter over Lysefjorden.
Læs mere om Lysefjorden
Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Fra 4230,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser
Hvor vil I gerne rejse hen?

By- og miniferie i Norge

Vi har samlet et lille udvalg af anbefalet pakkerejser, hvis en smuttur til Norge er forestående. 

Hvor vil I gerne rejse hen?

På egen hånd i Norge

Norge er et kæmpe land, og har I planer om at bruge ferien på, at udforske de natursmukke områder, har vi samlet nogle anbefalinger her.  

Efterårsferie

Efteråret i Norge er noget helt særligt. Her er oplevelser for hele familien.

Rutetider

Se vores afgangstider og eventuelle ændringer i rejsetid.

Weekendophold i Norge

Snup et weekendophold i Norge og ferien kan begynde fra det øjeblik, I kommer ombord på færgen

Få mere inspiration til sommerferien i Norge

Norge kan noget hele året rundt, ikke mindst i sommerferien! Find inspiration og gå på opdagelse i SommerNorge.