Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Weekendophold i Norge

Tag på romantisk weekendophold for 2 – eller med familie og venner – og oplev Norges skønne natur. Vælg mellem flere weekendture i skønne Norge

Sommer

Overnatning i Norge

Ferie behøver ikke vare flere dage og være planlagt flere måneder forud. Snup et weekendophold i Norge og ferien kan begynde fra det øjeblik, I kommer ombord på færgen. Det sydlige Norge vrimler med skønne feriesteder, der passer til absolut alle præferencer - både sommer og vinter! Romantiske weekendophold for 2 i rolige, naturskønne omgivelser, familieferier med masser af oplevelser og underholdning og turen med vennerne med fart over feltet og sjove fester.

Om det er sommer eller vinter, så er Norge det rene paradis for weekendophold. Hvis I ellers har sat jer lidt ind i sagerne hjemmefra, kan det ikke lade sig gøre at blive skuffet, fordi der er absolut alt, når det kommer til dejlige oplevelser. Om sommeren kan I nyde de mest uforglemmelige og smukke vandreture – både de flade ruter, hvor du kan tage den med ro, og de mere kuperede, hvor du får afprøvet formen. I kan forskanse jer i naturen og glemme alt om tid og kedelige gøremål – og I kan boltre jer i kulturelle seværdigheder, shopping og sjove byture.

Vil I på en weekendtur på ski med oplevelser i sneen, byder Norge på nogle af verdens bedste resorts og pister. I kan tage derop som de mest håbløse nybegyndere og finde lige præcist den hjælp og de bakker, der passer til jer. I kan også tage på et weekendophold i Norge for at udfordre jeres allerede uforlignelige skills til det yderste.

Spa, wellness og rekreation er også efterhånden en spidskompetence i Norge: Sauna, dampbade, udendørs spa med kig til fjeldene, massage, skønhedsbehandlinger, fitness-centre og meget mere. I behøver på ingen måde at vælge mellem det ene eller det andet. Rigtig mange steder har i sig selv så bred en palette af udbud, at I sagtens kan tage afsted, selvom I har meget forskellige forventninger til, hvad det perfekte ophold skal kunne.

Norge har også et stort udvalg at delikate restauranter, som I kan besøge under jeres weekendophold. Oslo har flere Michelin-restauranter og både Skærgården og de mange skiresorts byder på masser af stemningsfulde restauranter og kulinariske oplevelser. Og er det romantik, I søger – så er det bare om at komme afsted. Alene naturen og de smukke byer kan gøre enhver varm om hjertet, men der er også masser af muligheder for at krydre det lidt med de mange spændende oplevelser, Norge byder på. F.eks. ture i hundeslæde, afslapning i udendørs jacuzzi med bjergkig, forkælelse i de mange wellness-faciliteter, champagne foran pejsen i de mange idylliske hytter, for ikke at tale om de mange smukke langrendsture som hører til stort set alle skiresorts.

Find gode weekendophold-tilbud i vores sommerprogram.

Romantik og store oplevelser

Oslo

Er I på udkig efter et romantisk weekendophold for 2 , rummer Oslo et hav af muligheder. Alene det at gå rundt i byen, sætter en skøn stemning af ro og nærvær i gang. Læg for eksempel vejen forbi Kærlighedsstien eller det smukke, historiske område – Akershus. Er I til spa og sauna, shopping og lækre restauranter, er det også noget, Oslo er rigtig god til. Er der børn med, kommer de heller ikke til at kede sig. Oslo kan blandt andet byde på noget så hyggeligt som ’EKT Rideskole og husdyrpark’, hvor I kan komme tæt på både ænder, kaniner, heste og andre dyr. Her kan I køre en tur i den sjove traktorbane. Sulten kan stilles med lækre vafler på den hyggelige gårdcafé, og i weekenderne kan I også køre i hestevogn. Oslo ligger kun en times kørsel fra Larvik, så I kan nå at opleve en masse af byen, samme dag I tager afsted på jeres weekendtur.

Kristiansand

Bland de mange skønne kystbyer i Skærgården ligger Kristiansand som en lille perle og charmerer enhver besøgende. Byen har nemlig ikke så lidt at byde på – hverken når det kommer til naturoplevelser, seværdigheder eller shoppingmuligheder. Her finder I nemlig både den smukke naturpark Ravnedalen, lækre butikker, gallerier, museer og skønne bydele, hvor det er helt oplagt at gå en romantisk tur for to – eller med børn. Du kan sejle direkte til Kristiansand fra Hirtshals – så du lander midt i alle de dejlige oplevelser efter din færgetur. Kristiansand er derfor både et godt sted at tage til, hvis I ønsker et romantisk weekendophold for 2, men også hvis I ønsker at tage børnene med jer.

Skærgården

Det vrimler med små, skønne kystbyer, øer og holme i den norske skærgård. Du finder røde træhuse, badebroer, strande og bløde klippekanter, der pryder store dele af landskabet – overalt. Skærgården giver de perfekte rammer for et romantisk weekendophold for 2 eller for en familietur, hvor I kan dyrke roen og nærheden. I kan tage på roture i rolige farvande og smukke, naturrige omgivelser. I kan slippe den indre vandhund løs i naturlige klippe-pools eller de fantastiske jættegryder. Er I til byture med shopping og kulturelle oplevelser – så er det bare at starte fra en ende af. Og skal der lidt mere til for at underholde børnene, er det også her, du finder selveste Kardemommeby, møder eksotiske dyr og kan opleve den eventyrlige sørøverlandsby – Abra Havn.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.