Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Overfart Danmark - Norge

For en langt mere fleksibel ferie kan du tage bilen med, og udforske Norge i dit eget tempo. Med vores moderne og komfortable færge, SuperSpeed, får du en god start og behagelig afslutning på ferien.

Nyhed! Vi lancerer et ny og bedre bookingsystem for mobiltelefoner. Giv os gerne en tilbagemelding på hvad du synes. Benytter du PC/Ipad vil du foreløbig komme til det gamle bookingsystem.

Find pris og bestil

 • Overfart med bil

  Vores rejser tager udgangspunkt i to personer i bil, men du kan selvfølgelig tage så mange med du vil (det koster 120 kr. ekstra pr. person, hver vej).

  2 personer
  Inkl. personbil
  Hirtshals - Larvik Fra kr. 815,- v/ 2 pers. + Bil én vej Bestil nu
  Hirtshals - Kristiansand Fra kr. 815,- v/ 2 pers. + Bil én vej Bestil nu

 • Overfart uden bil

  Rejser du uden bil kan du booke overfart én vej eller tur/retur her.

  1 person
  Danmark - Norge Fra 230,- v/1 pers. én vej Bestil nu

 • Dagstur uden bil

  Dagsture uden bil gælder med udrejse fra Hirtshals til Larvik eller Hirtshals til Kristiansand og retur samme dag. Kan bookes tidligst 14 dage før afrejse.

  1 person
  Tur/retur samme dag Fra 159,- Pr. person Bestil nu

  Prisen inkluderer overfart tur/retur

 • 2 personer + bil + campingvogn

  Prisen er for 2 personer + 1 bil + campingvogn (op til 2,6 i højden + 5 meter i længden).

  2 personer
  Inkl. personbil
  Inkl. campingvogn/​autocamper
  Én vej Fra 1.690,- Bil + camingvogn + 2 pers. Bestil nu

 • 2 personer + autocamper

  Prisen er for 2 personer + 1 autocamper (op til 2,6 i højden + 7 meter i længden)

  2 personer
  Inkl. campingvogn/​autocamper
  Én vej Fra 1.465,- Autocamper + 2 pers. Bestil nu

SuperSpeed

 • Superspeed

  Om bord finder du fire taxfree-butikker, komfortable siddeområder, legerum til børnene og selvfølgelig gode madoplevelser. Vælg mellem kolde og varme retter i buffetrestauranten eller tag et let måltid i færgens café. SuperSpeed kan fragte næsten 2000 gæster, 764 biler og 117 lastbiler.

 • Siddepladser

  Hvis du vil være sikker på at kunne have en fast plads på overfarten med Superspeed, anbefaler vi at du forhåndsbestiller dette. Hvad end du vil slappe af, sidde i ro eller spise godt, så har vi en siddeplads til dig.

Værd at vide

Bestil siddeplads
Ønsker du en fast siddeplads på overfarten, kan det svare sig at bestille denne på forhånd. Siddepladser er et tilvalg du kan gøre, når du bestiller online på colorline.dk
Internet om bord
Der er trådløst internet over alt på færgen, bortset fra i buffetrestauranten "Catch me if you can". Ønsker du adgang til internettet, kan du købe et kort i receptionen. Rejser du på Business Class er internet inkluderet i prisen. Koden får du i en automat i Business Class-området.
Mødetid
60 minutter før afgang.