Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Weekendophold på ski i Norge

Nyd et weekendophold på ski i naturskønne Norge

Tag på weekendtur til Norge

Om I kommer for romantikken, forbedring af teknikken eller bare for slappe af i naturskønne omgivelser, så har Norge masser at byde på.

Nyd en romantisk middag med udsigt udover Telemarks største sø, tag på langrend i et skovklædt terræn med majestætiske Roholtsfjell som baggrund, giv den gas ned ad pister i alle sværhedsgrader eller tag på en spændende storbyferie til Oslo. Vi har samlet de bedste tilbud på miniferie og weekendophold for 2, 3 eller flere her på siden. 

Det tager kun godt 3,5 timer at komme til Norge med Color Line. En hyggelig tur med masser god udsigt og frisk luft på dækket – eller hygge og underholdning for små størrelser indendørs. Flere af destinationerne ligger kun en kort køretur fra færgelejet. Så tidsmæssigt er der ikke den store forskel på et weekendophold i Norge og en smuttur til København. Og når I er hurtigt fremme, er der mere tid at bruge på alt det sjove.

Herunder finder du inspiration til de bedste destinationer for en miniferie eller weekendophold i nogle af Norges lækreste skidestinationer – både til jer, der rejser med familien, med vennerne, som par eller lidt af det hele. Heriblandt både ophold til familien, der aldrig før har stået på ski, til parret, der mest kommer for de smukke naturoplevelser og romantikken – og dem, der elsker at udfordre sig selv med de sværeste pister.

Uanset, om I er på udkig efter et romantisk weekendophold for 2 eller en weekendtur med hele familien, er der noget for jer her på siden!

Miniferie på ski i Norge

Hotelophold med halvpension - vi anbefaler

Vi anbefaler disse steder, der hver især har noget helt unikt at byde på, natur, wellness og eventyr, samt, ikke at forglemme, gastronomiske oplevelser.

Weekendophold for 2 til Norge

Find de gode tilbud på rejser for 2 personer til Norge i vores bookingsystem

Vinter

Weekendophold på ski

Styk jeres weekendtur sammen, så den passer bedst muligt ind i jeres ønsker og planer: Bo i en hyggelig hytte på en af de mange skisportscentre eller på et lækkert hotel med unikke spa-faciliteter. Nyd de rolige, naturskønne omgivelser i Norges mange smukke fjelde eller brug ferien med høj puls og masser af spændende, vilde aktiviteter på sorte pister og til afterski med ekstra højt humør. Find dit weekendophold i en af vores mange populære byer.

Vrådal

Trods et yderst beskedent indbyggertal på kun 200, har Vrådal nærmest alt, hvad man kunne ønske sig af et weekendophold på ski. Her får du hele spektret – alt fra lette begynderpister for både store og små, gode skiskoler og børneområde med egen lift til vilde nedfarter, hvor selv de virkelig garvede får sat teknikken på prøve. Et weekendophold til Vrådal er både for jer, der ønsker et romantisk weekendophold for 2 og for familien eller vennerne, der har brug for underholdning og sjove aktiviteter, både morgen og aften. Der er smukke langrendsruter gennem Telemarken med overnatningssteder tæt på og masser af lækre spisesteder. Og så er der afterski med høj musik og en uovertruffen stemning. Sidst men ikke mindst ligger Vrådal kun 2 timers kørsel fra Larvik, så I er hurtigt fremme på jeres weekendophold.

Rauland/Vierli

Tager I en weekendtur til Rauland/Vierli, kan I være sikre på, at alle får en uforglemmelig ferie med hjem i bagagen. Det er den største skisportsdestination i Telemarken. Der er pister for absolut alle præferencer og en unik terrænpark med masser af hop og rails for alle niveauer. Men der er også masser af aktiviteter for dig, der slet ikke gider stå på ski. For eksempel kan I bruge noget af jeres weekendophold på at nyde en tur i hundeslæde eller give den gas på en af de tre kilometerlange kælkebakker. Er I på et romantisk weekendophold for 2, hvor spa og wellness er at foretrække, finder I også nogle af de mest spektakulære steder her. Og leder du efter underholdning til børnene, så tag et smut til det fabelagtige Vierli Vinterland – en fantastisk oplevelse for hele familien. Rauland ligger kun knap 3 timer i bil fra Larvik.

Gaustablikk

Gaustablikk ligger i 1.800 meters højde. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over højfjeldet og prøve kræfter med de mange pister i alle sværhedsgrader. Det er det helt rigtige sted at tage på et weekendophold, hvis du elsker fart og i øvrigt har godt styr på teknikken. Men også, hvis du ikke har, for Gaustablikk har masser af begynderpister og et afskærmet område for børn. Er du til langrend finder du i Gaustablikk et terræn udover det sædvanlige, ligesom der er flere hyggelige kuperede skovruter. Er du til afslapning og wellness er der også råd for det på din weekendtur til Gaustablikk. I det hele taget rummer byen et meget bredt udvalg af dejlige oplevelser for jer, der trænger til en kærestetur, familien, der gerne vil have en oplevelse sammen – og vennerne, der gerne vil til afterski. Gaustablikk ligger knap 3 timers kørsel fra Larvik.

Vidste du?

Alle nedfarter ender det samme sted i Gaustablikk, og du kommer let til skicenteret fra alle overnatningssteder.

Hovden

Er du til langrend, så tag til Hovden på et weekendophold. Her får du hele 200 km langrendsløjper for enhver smag og en helt unik langrendsarena. Her kan I nyde roen og den smukke udsigt fra det smukke norske vinterlandskab og slutte dagen af i en af de mange hyggelige hytter eller hotellejligheder. Er I derimod til action og hæsblæsende alpinski, er der imidlertid også masser at komme efter. Der er hele 30 pister at vælge imellem og en 1250 meter lang terrænpark. Heller ikke børnene bliver snydt for sjove, spændende oplevelser. Hovden har nemlig et stort, separat beliggende børneområde med rullebånd, der gør jeres weekendtur ekstra børnevenlig. Skiområdet i Hovden er nemlig et af Sydnorges største, så der er oplevelser og aktiviteter nok for alle. For jer, der kommer for et romantisk weekendophold, er en fortryllende tur i hundeslæden helt oplagt. Hovden kan også noget, når det kommer til afterski. Så er krudtet ikke gået helt af jer efter en dag med alt, hvad den kan trække af oplevelser – så kan I brænde det sidste af her. Hovden ligger 3 timers kørsel fra Kristianssand.

Vidste du?

I Hovden finder du også et skønt badeland med blandt andet vandrutsjebaner og udendørs opvarmede bade med fjeldudsigt. 

Norefjell

Elsker du lange, stejle nedfarter med masser af fart og udfordringer, så er Norefjell stedet for dig at tage på et weekendophold. Her finder du nemlig den største faldhøjde i Norge med en højdeforskel på 1.010 meter. Den længste nedfart er på 6 kilometer – en svær og hård tur men det hele værd! Er du til langrend, finder du også over 120 kilometer mærkede løjper. Her kan turen til toppen af Høgevarde varmt anbefales, hvor udsigten er fænomenal. Norefjell er desuden stedet, hvor flere alpine skikonkurrencer blev afholdt ved OL i 1952, og har du mod på det, kan du stadig snuppe en tur på den gamle OL-pist. Kører du fra Larvik, kan du i øvrigt være i Norefjell på 2,5 timer og hurtigt få påbegyndt din fantastiske weekendtur.

Skiweekend

Se også vores gode tilbud på skiweekend i Norge

SKIgaranti i Norge

Læs mere om Color line SKIgaranti under 'Praktisk information' på din ønskede destination

Pigdæk og vinterdæk m.m

Color Line anbefaler, at gæster undersøger reglerne om brug af snekæder/pigdæk inden afrejse.