Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Årets nyheder 2023

Vi er glade for at kunne præsentere et endnu større udvalg af skønne overnatningsmuligheder i Norge. Hvad enten du søger ferielejligheder, feriehus eller hoteller, så er der rigeligt at vælge imellem.  Vores ferier inkluderer overnatning og overfart.

Sol og sommer i Norge

Tid til at udforske et nyt område af Norge?

Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Fra 4240,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser
Sognefjorden

Vesterland Feriepark

Fra 2080,-
Perfekt udgangspunkt for at opleve det skønne sognefjordsområde.
Læs mere om Vesterland Feriepark
Mandal

Tregde Ferie

Fra 2450,-
Spændende feriecenter med masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.
Læs mere om Tregde Ferie
Vrådal

Dalen Hotel

Nyhed
Tid til at opleve noget anderledes? Dalen Hotel er som taget fra et eventyr, bygget i en overdådig, romantisk stil med dragehoveder, tårne ​​og spir. Book dit ophold inkl. overfart i dag.
Kvitfjell / Lejligheder

Yttersvingen

Nyhed
Nye eksklusive lejligheder på Kvitfjell med plads til 5-9 personer. Lejlighederne ligger perfekt på vestsiden mellem to af områdets tre fjeldsider. Læs mere om Yttersvingen og se hvilke andre overnatningsmuligheder der er på vestsiden
Bo på

Hovdestøylen Lodge

Fra 2645,-
Nyrenoveret hotel og flotte lejligheder tilknyttet hotellet. Direkte beliggende ved floden Otra.
Læs mere om Hovdestøylen Lodge
Overfart & overnatning ved

Sognefjorden

Fra 2080,-
Norges dybeste og længste – og verdens næstlængste – fjord. I kan opleve den smukke fjord fra vandsiden i båd, men også bjergvandring i det betagende område er ret populært. I finder også historiske attraktioner som f.eks. en vikingelandsby og gamle, flotte stavkirker.
Læs mere om Sognefjorden
Overfart & ovoernatning i

Kvitfjell

Fra 1620,-
Fantastisk beliggende i et område med mulighed for både action og afslapning. Her er eventyr-, bike- og nationalparker, rafting på elven, men også betagende cykelruter, kanoture, det klareste badevand, lystfiskeri og den meget populære restaurant, Tyrihanstunet.
Sommerferie i Kvitfjell