Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Årets nyheder 2024

Vi er glade for at kunne præsentere et endnu større udvalg af skønne overnatningsmuligheder i Norge. Hvad enten du søger ferielejligheder, feriehus eller hoteller, så er der rigeligt at vælge imellem.  Vores ferier inkluderer altid overnatning og overfart.

Sol og sommer i Norge

Tid til at udforske et nyt område af Norge?

Hos os har du nu mulighed for at vælge mellem endnu flere overnatningssteder, både i de velkendte destinationer som Sydnorge, Skærgården og Oslo, men også i nye spændende områder som Hardangerfjord og Stavanger. Oplev den mangfoldige skønhed og kultur i Norge, og lad dig fortrylle af de imponerende fjorde, de idylliske kystbyer og de maleriske landskaber. Med vores udvidede udvalg af overnatningsmuligheder kan du nu skræddersy din drømmeferie og udforske endnu mere af Norges unikke charme.

Overfart & overnatning i

Beitostølen

NYHED - OVERFART INKL. OVERNATNING
Fra 1505,-
Color Line tilbyder nu pakkerejser til Beitostølen, en lille hyggelig fjeldlandsby med rigeligt af aktiviteter for hele familien – bl.a. bjergvandring, cykling, sejlture, badning og ridning, men også specielle aktiviteter som klatring og ture i hundeslæder med hjul. Der er med andre ord mulighed både aktiv ferie og ren afslappelse.
Sommerferie i Beitostølen
Lillesand

Lillesand Hotel Norge

Nyhed
Træd ind i historien på dette ikoniske hotel, et tilflugtssted for Knut Hamsun og kong Alfonso. Gå på opdagelse i de historiske værelser og saloner, mens udsigten over havet betager. Besøg charmerende Lillesand med sine unikke butikker og den maleriske mole lige uden for døren. Book din overnatning inklusiv overfart i dag.
Oslo

Lysebu

Nyhed
En perle med en fascinerende historie, givet som en national gave fra Norge til Danmark. Beliggende i en smuk, uberørt natur kun 20 minutter fra Oslo. Her forenes hotellets mad, kunst og omgivelser på smukkeste vis. Book din ferie inklusiv overfart i dag.
Kristiansand

Boen Gård

Nyhed
Boen Gård er en fornem statslig lystgård, beliggende ved bredden af Tovdalselva blot 20 minutters kørsel fra Kristiansand. Tag en afslappende gåtur i den klassiske park, der omgiver hovedhuset, eller forkæl dig selv med en elegant gastronomisk oplevelse fra restauranten, der er anbefalet i MICHELIN Guiden. Book en oplevelsesrig overnatning inklusiv overfart i dag.
Skærgården

Det Lille Hotel

Nyhed
Det Lille Hotel ligger i hjertet af Risør, en af verdens bedst bevarede træbyer. Hotellet råder over forskellige adresser og restauranter. Der tilbydes bl.a. dobbeltværelser i den gamle Toldbod samt flotte hotelsuiter beliggende i møjsommeligt restaurerede, historiske bygninger rundt om i byen. Book din oplevelse inklusiv overfart i dag
Sommerferie

Hardangerfjord

Nyhed - overfart inkl. overnatning
Nu tilbyder Color Line også overnatning ved vidunderlige Hardangerfjord. Hyggelig byferie og storslåede naturoplevelser kendetegner området, hvor Norges kontraster giver en fuldendt ferieoplevelse. Tag på vandreture langs fjordene, nyd den lokale kultur og gastronomi, og fordyb dig i den betagende natur.
Byferie

Stavanger

Nyhed - overfart inkl. overnatning
Color Line tilbyder i år pakkerejser til Stavanger, beliggende ved Norges sydvestkyst. Byen byder på en smuk blanding af kultur, historie og naturskønhed. Opdag byens charmerende gamle gader, besøg imponerende seværdigheder og tag på eventyr i de spektakulære omgivelser med smukke fjorde og maleriske landskaber.