Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Årets nyheder 2023

Vi er glade for at kunne præsentere et endnu større udvalg af skønne overnatningsmuligheder i Norge. Hvad enten du søger ferielejligheder, feriehus eller hoteller, så er der rigeligt at vælge imellem.  Vores ferier inkluderer overnatning og overfart.

Sol og sommer i Norge

Tid til at udforske et nyt område af Norge?

Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Nyhed
Fra 1965,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser
Sognefjorden

Vesterland Feriepark

Nyhed
1865,-
Perfekt udgangspunkt for at opleve det skønne sognefjordsområde.
Læs mere om Vesterland Feriepark
Mandal

Tregde Ferie

Nyhed
2065,-
Spændende feriecenter med masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.
Læs mere om Tregde Ferie
Vrådal

Dalen Hotel

Nyhed
Tid til at opleve noget anderledes? Dalen Hotel er som taget fra et eventyr, bygget i en overdådig, romantisk stil med dragehoveder, tårne ​​og spir. Book dit ophold inkl. overfart i dag.
Kvitfjell / Lejligheder

Yttersvingen

Nyhed
Nye eksklusive lejligheder på Kvitfjell med plads til 5-9 personer. Lejlighederne ligger perfekt på vestsiden mellem to af områdets tre fjeldsider. Læs mere om Yttersvingen og se hvilke andre overnatningsmuligheder der er på vestsiden
Bo på

Hovdestøylen Lodge

Nyrenoveret
Fra 1690,-
Nyrenoveret hotel og flotte lejligheder tilknyttet hotellet. Direkte beliggende ved floden Otra.
Læs mere om Hovdestøylen Lodge
Overfart & overnatning ved

Sognefjorden

Nyhed
Fra 1865,-
Color Line tilbyder nu pakkerejser (overfart+overnatning) til det skønne Sognefjord. En ferie ved Sognefjorden er en ferie fyldt med vild og smuk natur, idylliske fjordlandsbyer, spændende aktiviteter og nogle af Norges ikoner som Flåmsbana, Bergen, gletsjervandring og Vettisfossen-Europas højeste, uregulerede vandfald.
Læs mere om Sognefjorden
Overnatning i

Kvitfjell

Nyhed
Kvitfjell er fantastisk beliggende i et område med masser af oplevelser – både action og afslapning – for store, små, unge og ældre. Og alt derimellem.
Læs mere om Kvitfjell