Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Norefjell

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Norefjell

Book en skiferie med hotel eller ferielejlighed i Norefjell. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Husk også, at du som Color Line gæst får gode rabatter på skileje mv. 

Find pris og bestil overnatning i Norefjell

Vi har udvalgt de bedste tilbud på skiferie i Norefjell, og der er noget for enhver smag. Hvad enten I er til hotel eller ferielejlighed, er I garanteret skønne skioplevelser og børnevenlige omgivelser på jeres skiferie.

Klik på bestil nu, og se hvad der er ledigt baseret på jeres datoønsker. 

Find overnatning og pris udfra datoønsker

Bestil nu

Perfekt til en skiweekend

Et sneboldkast fra Larvik ligger Norefjell og venter med sit varierede vinterlandskab. 

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Norefjell er et koncentreret og varieret skiområde med overnatningssteder placeret midt i terrænet – lige uden for døren.

Og selvom området er overskueligt, er mulighederne mange. Både hvis man er til langrend i lange baner – og hvis man er til alpine oplevelser med 28 pister i forskellige sværhedsgrader: Fra udfordrende og underholdende sorte pister, der virkeligt stiller krav til teknikken – til en række overkommelige grønne og blå nedfarter for letøvede.

Er man begynder eller har små børn med, kan man naturligvis også benytte Norefjell, der byder på flere aktivitetsmuligheder – blandt andet en 300 meter lang piste, der forvandler sig til kælkebakke, når skicenteret lukker sidst på eftermiddagen.

Norefjell – Stejle nedfarter

Med en højdeforskel på 1.010 meter har Norefjell den største faldhøjde i Norge. Det er det helt rigtige sted at tage til på ski i Norge, hvis du er vild med lange, stejle nedfarter. Den længste tur er på omkring 6 kilometer – og med en helt fantastisk udsigt undervejs. Har du mod på det, kan du også tage en tur på de gamle OL-piste, hvor flere alpine OL-konkurrencer blev afholdt i 1952. Men Norefjell har også andet end stejle nedfarter. Der er 28 pister i alt med et bredt spænd fra begynderpister og op til de sorte. Der er også terrænparker, skiskoler og en kælkebakke. Kort sagt, er der noget for hele familien, når I tager på skiferie i Norefjell. Derudover er der kun 2 timers kørsel fra Larvik til Norefjell – så I hurtigt kan komme ud på løjperne og holde skiferie i Norge.

Skigaranti for Norefjell

Gælder fra 9/12 2022- 16/4 2023

Alpin

3 nedfarter 

Langrend

Ingen skigaranti

Rabatter i Norefjell

I sæsonen 2022/2023

  • Color Line gæster får 15% rabat på liftkort. Liftkort skal forudbestilles senest 1 uge før skiferien starter: Rabatten fås ved bestilling her, vælg promokode og indtast koden: ColorLine2023. 15% rabat gives på ordinære priser og gælder for 4 dages liftkort, 5 dages liftkort og 6 – 8 dages liftkort.Der er ikke rabat i ugerne: 52, 1, 7, 8 og uge 14. 
  • Color Line gæster får 15% rabat på skileje ved køb/leje for min. 4 dage. Rabatten gives ved fremvisning af gyldig Color Line billet. Der gives ikke rabat ved online betaling. Der er ikke rabat i ugerne: 52, 1, 7, 8 og uge 14. 
  • Color Line gæster får 15% rabat på leje af 5 dages komplet udstyr hos Mountain Lodge skiudlejning og Norefjell Øvre. Rabatten gives ikke i uge 52,1, 7, 8 og uge 14. Udstyret kan forudbestilles ved at sende en mail til post@norefjellskiutleie.no, Betaling sker ved udlevering.
  • Børn under 7 år får gratis liftkort ved brug af hjelm. 

Live fra Norefjell skicenter

Ferie i Norge