Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Norefjell

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Norefjell

Book en skiferie med hotel eller ferielejlighed i Norefjell. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Husk også, at du som Color Line gæst får gode rabatter på skileje mv. 

Find pris og bestil overnatning i Norefjell

Ferielejligheder og hotelværelser

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet. Vælg afrejsedag søndag for største udvalg. 

Priseksempel: Ophold i ferielejlighed ved Norefjellstua ved 6 voksne  afrejse søndag i uge 11. Markedspris fra 21.05.24

5 nætter

Fra 1440,-

Pr. person

Bestil nu

Perfekt til en skiweekend

Et sneboldkast fra Larvik ligger Norefjell og venter med sit varierede vinterlandskab. 

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Norefjell er et koncentreret og varieret skiområde med overnatningssteder placeret midt i terrænet – lige uden for døren.

Og selvom området er overskueligt, er mulighederne mange. Både hvis man er til langrend i lange baner – og hvis man er til alpine oplevelser med 28 pister i forskellige sværhedsgrader: Fra udfordrende og underholdende sorte pister, der virkeligt stiller krav til teknikken – til en række overkommelige grønne og blå nedfarter for letøvede.

Er man begynder eller har små børn med, kan man naturligvis også benytte Norefjell, der byder på flere aktivitetsmuligheder – blandt andet en 300 meter lang piste, der forvandler sig til kælkebakke, når skicenteret lukker sidst på eftermiddagen.

Norefjell – Stejle nedfarter

Med en højdeforskel på 1.010 meter har Norefjell den største faldhøjde i Norge. Det er det helt rigtige sted at tage til på ski i Norge, hvis du er vild med lange, stejle nedfarter. Den længste tur er på omkring 6 kilometer – og med en helt fantastisk udsigt undervejs. Har du mod på det, kan du også tage en tur på de gamle OL-piste, hvor flere alpine OL-konkurrencer blev afholdt i 1952. Men Norefjell har også andet end stejle nedfarter. Der er 28 pister i alt med et bredt spænd fra begynderpister og op til de sorte. Der er også terrænparker, skiskoler og en kælkebakke. Kort sagt, er der noget for hele familien, når I tager på skiferie i Norefjell. Derudover er der kun 2 timers kørsel fra Larvik til Norefjell – så I hurtigt kan komme ud på løjperne og holde skiferie i Norge.

Skigaranti for Norefjell

Gælder fra 01/12 2024 - 21/4 2025

Alpin

3 nedfarter 

Langrend

Ingen skigaranti

Rabatter i Norefjell

I sæsonen 2024/2025

  • Color Line gæster får 30% rabat på liftkort ved Norefjell Skisenter. Rabatten gives på ordinære priser og gælder for 4 dages liftkort samt 5, 6 og 7  dages liftkort. Der er ikke rabat i ugerne: 52, 1, 6- 9 og uge 17. Liftkort skal forudbestilles senest 1 uge før skiferien starter. Rabatten fås ved bestilling her, vælg promokode og indtast koden: CLNorefjell25. 
  • Color Line gæster får 15% rabat på skileje ved køb/leje for min. 4 dage. Rabatten gives ved Norefjell Skisenter ved fremvisning af gyldig Color Line billet. Der gives ikke rabat ved online betaling. Rabatten gives ikke i ugerne: 52, 1, 6- 9 samt uge 13. 
  • Color Line gæster får 15% rabat på leje af 5 dages komplet udstyr hos Mountain Lodge skiudlejning og Norefjell Øvre. Rabatten gives ikke i ugerne: 52, 1, 6- 9 og uge 13. Udstyret kan forudbestilles ved at sende en mail til post@norefjellskiutleie.no, Betaling sker ved udlevering.
  • Børn under 6 år får gratis liftkort ved brug af hjelm. 

Live fra Norefjell skicenter

Ferie i Norge