Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Lysefjorden

Find pris og bestil

Book ferie med ophold ved Lysefjorden

National Geographic flere gange har kåret FjordNorge til verdens bedste og smukkeste rejsemål, Lysefjorden ligger som den sydligste fjord i FjordNorge og er dermed det perfekte rejsemål, hvis FjordNorge skal opleves. 

Find pris og bestil ferie ved Lysefjorden

Stort udvalg af hytter der ligger perfekt til de af vores gæster der ønsker de store Norske fjordoplevelser. 

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Priseksempel. Ophold i hytte ved Sageneset Feriesenter ved 8 personer  inkl. overfart tur/retur, afrejse lørdag i uge 33. Markedspris fra 1.2.23. Prisen er markedspriser pr. 15.01.24. 

7 nætter

Fra 1260,-

pr. person

Bestil nu
Lysefjord i Fjordnorge

FjordNorge er det smukkeste rejsemål

Lysefjorden ligger som den sydligste fjord i Norge tæt på Danmark. Den korte rejse giver mere tid til at opleve alt det vidunderlige som FjordNorge kan byde på. 

Smuk adgang til landsbyen Lysebotn

Inderst i Lysefjordens udspring ligger den lille landsby Lysebotn, som oprindeligt kun var tilgængelig fra vandsiden. I dag snor en smuk kystvej sig ned langs fjeldsiden til den charmerende landsby. Kystvejen tilbyder adgang til den betagende fjordudsigt gennem bilruden. Under familiens sommerferie ved Lysefjorden er vejen til Lysebotn derfor et oplagt udflugtsmål.

Svimlende fornemmelser fra Prædikestolen

Flere hundrede meter over fjordens overflade troner Prædikestolens 600 kvadratmeters bjergplateau. Prædikestolen blev formentlig dannet af smeltede ismasser for 10.000 år siden, og i dag er det en af Norges mest populære seværdigheder. Udsigten over fjord og fjelde giver en svimlende fornemmelse af at svæve midt imellem himmel og hav.

Giv pulsen et ekstra kick på Kjeragstenen

På vandreturen fra Prædikestolen til Kjeragstenen får pulsen et ekstra kick. Kjeragstenen er kilet fast i en klippesprække. Et skridt ud på den store sten fører til direkte kig 1.000 meter ned til fjordens dybblå overflade.

Fra hvidkalkede træhuse til brusende vandfald

Autentiske hvide træhuse omkranser Stavanger Domkirke fra det 11. århundrede. Smalle snoede gader, en havn der emmer af eventyr og et væld af spændende butikker fuldender kystbyens idylliske stemning. Den fascinerende by Stavanger er det perfekte afsæt for en oplevelsesrig tur ind i Lysefjorden. På en fjordsejlads får hele familien Lysefjordens natur helt tæt på. Læn jer tilbage og nyd oplevelsen, når båden bevæger sig mod det 400 meter høje vandfald, Hengjanefossen. Vandmasserne fosser ud over klippeskrænten, inden de bryder fjordens overflade med en øredøvende lyd. På en miniferie ved Lysefjorden kan hele familien opleve Norges fascinerende fjordlandskab fra første parket. Stavanger kan være udgangspunkt for en fjordsejlads. Eller kør til én af de mindre byer langs fjordkysten, og lej en robåd. Kør ad de små veje rundt om Lysefjorden til nye udsigter og oplevelser.

Det kan I opleve ved Lysefjorden

Om Lysefjorden

Vandreture til verdenskendte klippeformationer som Preikestolen og Kjerag eller de 4.444 trin på Flørlis trætrapper

Preikestolen

Preikestolen, den mest berømte turistattraktion i Ryfylke, tårner imponerende 604 meter over Lysefjorden.

Kjerag

Kjerag stiger 1.084 meter over Lysefjorden og er den højeste top af dem alle

Flørli 4.444 trin

Flørli er berømt for sine 4444 trin lige op ad fjeldet

Om Sirdal

Sirdal er den sydlige indgangsport til den vilde og smukke Lysefjord

Fjord Norge

Fjordene er Norges sjæl - og bestemt en storslået attraktion.

Månafossen

Fra stien får du udsigt over Månafossen, der har et frit fald på 92 meter

Gloppedalsura

Gloppedalsura består af lavineblokke, der er stablet på ende moræne.

Sejltur på Lysefjorden

Fjordcruise - Lysefjorden & Preikestolen

Byrkjedalstunet

Byrkjedalstunet er et hotel, hvor mad, historie og jordens virkelige oplevelse er i centrum