Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Campingferie i Norge

Tag til Norge og oplev den betagende natur fra egen campingvogn eller autocamper.

Aktuelle tilbud

Find pris og bestil

 • 2 personer + bil + campingvogn

  Prisen er for 2 personer + 1 bil + campingvogn (op til 2,6 i højden + 5 meter i længden).

  2 personer
  Inkl. personbil
  Inkl. campingvogn/​autocamper
  Én vej Fra 1.690,- Bil + camingvogn + 2 pers. Bestil nu

 • 2 personer + autocamper

  Prisen er for 2 personer + 1 autocamper (op til 2,6 i højden + 7 meter i længden)

  2 personer
  Inkl. campingvogn/​autocamper
  Én vej Fra 1.465,- Autocamper + 2 pers. Bestil nu

Rejs med Color Line og få 10 % rabat på overnatningen på udvalgte campingpladser.

I samarbejde med NAF (Norges Automobil Forbund) tilbyder en række af campingpladser i hele Norge en rabat på 10 % til Color Lines gæster på overnatning i telt, campingvogn eller autocamper.

Så enkelt er det: Fremvis blot jeres Color Line billet, når I tjekker ind på campingpladsen (henvis evt. til aftalen) - så får I rabatten. I menuen nederst på siden finder du en oversigt over de campingpladser, som tilbyder rabat.

I NAFs campingguide finder I desuden et kort over Norge, hvor campingpladserne er markeret, og via linket til nafcamp.no kan I læse mere om de enkelte pladser.

Vi gør opmærksom på følgende

 • Rabatten gælder ikke overnatning i campinghytter.
 • Rabatten gælder ikke strøm, extras etc.
 • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter på campingpladsen.
 • Tilbuddet udbydes af de respektive campingpladser. Color Line er således alene formidler af rabatten.
 • Color Line kan ikke gøres ansvarlig for ophørte leverandører, der medfører ingen adgang til rabat.

SuperSpeed

Superspeed

Om bord finder du fire taxfree-butikker, komfortable siddeområder, legerum til børnene og selvfølgelig gode madoplevelser. Vælg mellem kolde og varme retter i buffetrestauranten eller tag et let måltid i færgens café. SuperSpeed kan fragte næsten 2000 gæster, 764 biler og 117 lastbiler.

Siddepladser

Hvis du vil være sikker på at kunne have en fast plads på overfarten med Superspeed, anbefaler vi at du forhåndsbestiller dette. Hvad end du vil slappe af, sidde i ro eller spise godt, så har vi en siddeplads til dig.

Værd at vide

Bestil siddeplads
Ønsker du en fast siddeplads på overfarten, kan det svare sig at bestille denne på forhånd. Siddepladser er et tilvalg du kan gøre, når du bestiller online på colorline.dk
Internet om bord

Der er trådløst internet over alt på færgen, bortset fra i buffetrestauranten "Catch me if you can". Ønsker du adgang til internettet, kan du købe et kort i receptionen. Rejser du på Business Class er internet inkluderet i prisen. Koden får du i en automat i Business Class-området.

Husk at det kan være forbundet med store omkostninger at ringe/modtage opkald og bruge data på din mobil ombord, da forbindelsen er satellit baseret. Vi anbefaler derfor, at du deaktiverer mobildata og dataroaming inden afrejse.

Mødetid
60 minutter før afgang.