Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Aktiviteter for børn SuperSpeed

Captain Kid er alle børns favorit-kaptajn

For børn

Faste aktiviteter

Ombord på SuperSpeed 1 er der en afdeling for børnefamilier. Her er underholdningsspil, rutsjebane og klatrevæg, som børn kan boltre sig i under overfarten. Derudover har SuperSpeed1 sit eget game område. Det ligger mellem receptionsområdet og Taxfree-butikken. Du kan købe armbånd i receptionen, som giver adgang til spillene. På SuperSpeed 2 er der et aktivitets- og legeområde for børn og TV med tegnefilm. I skoleferierne besøger Captain Kid og vennerne skibene og underholder ombord.

 

Legetøj og tøj til børn

I Taxfree-butikkerne er der et godt udvalg af børnetøj og populært legetøj til børn.

Madoplevelser for de mindste

Restaurant Catch Me if You Can har egen buffet til børn og ikke mindst en selvbetjent softice maskine.

Rebus

Tag kontakt til receptionen ombord, så får du en rebus som børn kan løse undervejs.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Mød Captain Kid

Captain Kid er om bord i de fleste skoleferier, hvor han underholder børnene. Følg med her på siden og se hvilke afgange han er om bord.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Han har mistet sin stemme under en stor storm i Sørishavet og kan ikke snakke, men han "snakker" med arme og ben og resten af kroppen til stor underholdning for alle børn. Med sig har han også tit nogle morsomme dyrevenner som Helge Hummer, Sneglen Siri og Odderen Ove.

Hvis I vælger en weekend afgang, vil I møde Color Lines maskot Captain Kid på alle afgange i vinterperioden januar, februar og marts. På disse afgange vil Captain Kid byde børnene velkommen og lave shows. Glæd jer til en overfart, hvor vi har tænkt på børnene – og deres forældre. Underholdningen er hjemme - eller rettere om bord.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.