Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Buffetrestaurant Catch me if you can

Spis lækker buffet ombord

Lad dig friste af vores indbydende buffetrestaurant med varme og kolde retter, dessertbuffet og egen børnebuffet. Drikkevarer er selvfølgelig inkluderet i prisen. Siddepladsen i buffeten er din under hele overfarten, så du kan komme og gå som du vil. Buffeten står dækket ind til 1 time før ankomst.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Morgenbuffet

Rejser du på en morgensejlads får du en god start på dagen med en dejlig morgenbuffet. Her finder du bl.a. æg, bacon, flere slags pålæg, ost, friske rundstykker, yoghurt og frugt. Kaffe, the, mælk og juice er inkluderet i prisen.

Frokostbuffet

Til frokost er der varme og kolde retter samt flere valgmuligheder inden for desserter. Drikkevarer som vin, øl, sodavand, kaffe og the er inkluderet i prisen.

Aftenbuffet

Om aftenen frister vi med vores store buffet med blandt andet fisk, skaldyr, saftige kødretter, sprøde salater, forskellige grøntsager og andet tilbehør. Glem ikke at levne plads til desserten. Du kan vælge mellem flere forskellige slags is, kager, mousse og andet lækkert. Vin, øl, sodavand, kaffe og the er inkluderet i prisen.

For børn

Spis så meget du kan fra vores Captain Kid buffet, med livretter for de fleste børn. Der er også en softicemaskine, hvor du kan lave din helt egen is.

Husk at forhåndsreservere

Vores buffetrestaurant er populær og bliver på de større sejladser hurtigt udsolgt. Vi anbefaler dig derfor at forhåndsreservere plads allerede når du bestiller din billet.

360° visning af Catch Me If You Can

Naviger rundt i vores 360° visning og få en oplevelse af restauranten før du rejser.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Priser

Morgenbuffet:

Fra NOK 169,-

Frokostbuffet:

Fra NOK 269,-

AFTENBUFFET

Fra NOK 299,-
Mellem kl. 16.30 - 22.15

Børn 4-15 år

Halv pris

Børn 0-4 år

Gratis

Værd at vide

Kapacitet

380 siddepladser

Bordbestilling

Ja, online eller telefon

Servering

Morgen-, frokost- og aftenbuffet

Beliggenhed

Dæk 8

Forhåndsreservation

Muligt ved bestilling af billet

Åbningstider

Åbner ved skibets afgang. Buffeten står dækket indtil 1 time før ankomst.