Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Kvitfjell

Beliggende i et fantastisk naturområde, kan Kvitfjell byde på masser af aktiviteter for enhver smag – bl.a. vandre-, kano- og cykelture, rafting, fiskeri og en dukkert i det klareste badevand.

Find pris og bestil

Book sommerferie med ophold i Kvitfjell

I Kvitfjell  findes mange hyggelige bjerg- og cykelture, god mad og gode overnatningsmuligheder. 

Find pris og bestil overnatning i Kvitfjell

Midt i Gudbrandsdalen ligger Kvitfjell med kort afstand til de fleste oplevelser og aktiviteter for både store og små. Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af dato ønsker og ledigt kapacitet. For at få det største udvalg, anbefales afrejse torsdage, fredage eller søndage, min. 2 nætter. 

Priseksempel: Ferielejlighed ved Yttersvingen ved 9 personer inkl. overfart tur/retur ved afrejse lørdag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 15.01.24. 

7 nætter

Fra 1620,-

pr. person

Bestil nu
Sommer i Norge

Der er fuld ferie-valuta for pengene i Kvitfjell

Her er masser at vælge i mellem: eventyr- og nationalparker for både store og små, Hafjell Bikepark, seværdigheder som fx Oktagonen i Harpefoss, betagende cykelruter – med eller uden guide, rafting i Sjoa-elven og kano-udlejning i Ringebu. Er I til ren afslapning er der også rig mulighed for at fiske og bade.

Storslået natur – og masser at opleve i den!

Kvitfjellet ligger 40 minutters kørsel nord fra Lillehammer. Fjeldet er 1044 meter højt, og der er en fantastisk udsigt fra toppen ud over hele fjeldet. Om sommeren bliver der overalt på fjeldet og i omegnen opsat pæle, som I kan hygge jer med at finde – den såkaldte stolpejagt – og registrere på den tilhørende app. 


Smukke ture i pedalerne

Uanset om I vil have action eller afslapning, kan I få præcis den cykeltur, I ønsker jer. Med eller uden guide. Det eneste, der er ens på alle ruter, er den smukke natur. Og der er masser af ruter at vælge mellem – med forskellige distancer, stigninger og sværhedsgrader. El-cykler? Ja, I kan skam også leje el-cykler. 


Franske og italienske restauranter, ja tak… men en norsk?!!

Jo, den er god nok: I må endelig ikke snyde jer selv for at opleve den populære restaurant, Tyrihanstunet. Beliggende på Kvitfjell i charmerende bjælkehytter bliver det ikke mere norsk. Menuen er desuden altid sammensat af gode, lokale råvarer. Tyrihanstunet har kun åbent om sommeren. 

Masser af parker med masser af oplevelser

Der er både de to store nationalparker Rondane og Jotunheimen og Hunderfossen Eventyrpark. Sidstnævnte ligger kun 40 minutters kørsel fra Kvitfjell og kan byde på mere end 60 attraktioner og seværdigheder. Bl.a. er der et vandland for både store og små. Det er en god idé at købe billetter i god tid, da de godt kan blive udsolgt i højsæsonen.

Hvis der skal være lidt gang i den

Sjoa er kendt som Norges bedste raftingelv. Ja, faktisk som én af verdens bedste. Men Sjoa er også fantastisk til andre aktiviteter som fx canyoning – en blanding af klatring, spring og svømning – og ture på riverboard – i våddragt, svømmefødder og hjelm. Det er dog bedst at vente lidt med at tage de helt små børn med.