Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Sydnorge

HURRA, VI SEJLER FRA 15. JUNI!

Sommerferien kan nu trygt gå til Norge

Norge er fyldt med fantastiske oplevelser - og du kan trygt tage hele familien med på sommerferie i den smukke norske natur. Overfarten til Norge er den samme, men oplevelsen om bord er tilpasset din sikkerhed. Med 4 daglige afgange og en rejsetid på kun 3,5 time sejler SuperSpeed dig trygt og sikkert til Norge. Vi gør desuden opmærksom på, at kravet om karantæne bortfalder fra 15. juni, hvilket betyder, at du ikke skal i karantæne i forbindelse med ferie i Norge.

 

Kort sagt, Norge er lige i nærheden og sommerferien lige om hjørnet. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Sydnorge

Værd at vide om Sydnorge

Få pulsen op med vild rafting

Få et adrenalinsus på en guidet river rafting tur ned ad elvenes brusende strømme. De professionelle instruktører sørger for, at raftingturen bliver en både sikker og uforglemmelig oplevelse. Sydnorges landskab indbyder til en aktiv ferie med høj puls for hele familien.

Vandreture, der forkæler sanser og sjæl

Når nordmænd skal træffe store beslutninger, går de en tur på fjeldet. I Sydnorge leder vandreture i forskellige sværhedsgrader jer i fodsporene på de norske vandretraditioner. Udsigten til klare skovsøer, fossende elve og rå fjeldplateauer forkæler både sjæl og sanser.

Gå på opdagelse i Mineralparken

En tur gennem nedlagte minegange i Mineralparken åbner for en fascinerende verden af 1.000 forskellige mineraler. Over jordens overflade kan jagten efter spændende sten foretages på egen hånd. En smuk mineralsti fører blandt andet forbi et stensliberi, som gerne åbner døren for et besøg. En hel sommerferie eller en forlænget weekend i Norge - uanset længden af jeres familieferie, indeholder Sydnorge hele paletten til aktiv naturferie.

Oplev den sydnorske ødemark i kano

I kano glider I langsomt igennem søens stille vand. Udnyt Norges allemandsret til at slå lejr på en øde ø. Grill en selvfanget fisk over bålet, mens mørket sænker sig over den sydnorske ødemark. En tur i kano er perfekt til en forlænget weekend i Norge.