Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Sydnorge

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Sydnorge

Værd at vide om Sydnorge

Få pulsen op med vild rafting

Få et adrenalinsus på en guidet river rafting tur ned ad elvenes brusende strømme. De professionelle instruktører sørger for, at raftingturen bliver en både sikker og uforglemmelig oplevelse. Sydnorges landskab indbyder til en aktiv ferie med høj puls for hele familien.

Vandreture, der forkæler sanser og sjæl

Når nordmænd skal træffe store beslutninger, går de en tur på fjeldet. I Sydnorge leder vandreture i forskellige sværhedsgrader jer i fodsporene på de norske vandretraditioner. Udsigten til klare skovsøer, fossende elve og rå fjeldplateauer forkæler både sjæl og sanser.

Gå på opdagelse i Mineralparken

En tur gennem nedlagte minegange i Mineralparken åbner for en fascinerende verden af 1.000 forskellige mineraler. Over jordens overflade kan jagten efter spændende sten foretages på egen hånd. En smuk mineralsti fører blandt andet forbi et stensliberi, som gerne åbner døren for et besøg. En hel sommerferie eller en forlænget weekend i Norge - uanset længden af jeres familieferie, indeholder Sydnorge hele paletten til aktiv naturferie.

Oplev den sydnorske ødemark i kano

I kano glider I langsomt igennem søens stille vand. Udnyt Norges allemandsret til at slå lejr på en øde ø. Grill en selvfanget fisk over bålet, mens mørket sænker sig over den sydnorske ødemark. En tur i kano er perfekt til en forlænget weekend i Norge.