Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hold påskeferie på ski

Påskeferie er også skiferie i Norge

Påskeferien forbinder vi typisk med forår her i Danmark, men i Norge er der stadig sne!

Påsken er derfor det perfekte tidspunkt til en ekstra skiferie. Solen er fremme i længere tid og det betyder længere tid på pisterne.

Vi har samlet oplagte skiområder og ledige pladser til dette års påskeferie med afrejse onsdag d. 6. april og retur mandag d. 10. april. 

Få det komplette overblik om overnatningenhedernes størrelse, antal sengepladser, indretning mv, og se ledige enheder ved at klikke på "Bestil nu".

Påskeferie

I vrådal

4 nætter inkl. overfart
Fra 1150,-
Vrådal er en kæmpe legeplads for små og store legebørn. Her hænger de familievenlige pister godt sammen, så det er nemt at komme rundt. Og der er gode skiforhold hele sæsonen grundet det veludbygget snekanon-anlæg. Priseksempel pr. person; Vrådal Hyttegrend hyttetype C ved 8 personer inkl. overfart. Klik på "Bestil nu" og se hvilke overnatningsenheder der er ledige.
Påskeferie

I Rauland

4 nætter inkl. overfart
Fra 1475,-
I Rauland venter 150 km langrendsløjpe, 35 nedfarter og 12 lifte, alt sammen med fælles liftkort og forbundet via skibus. Rauland giver varierede udfordringer, uanset om du er til ski eller snowboard. Priseksempel pr. person; Vierli Hyttegrend, Rauland Feriesenter, Lejlighedstype Silkeli type F ved 8 personer inkl. overfart. Klik på "Bestil nu" og se hvilke overnatningsenheder der er ledige.
Påskeferie

i Gausta

4 nætter inkl. overfart
Fra 1945,-
Gausta ligger på et bjergplateau i en højde af omkring tusind meter. Området byder på suveræne alpine forhold, varieret langrend og gode børnebakker til de mindste. I tillæg er der gratis skileje og liftkort til alle børn under 8 år. Priseksempel pr. person; Kvitåvatn Fjellhytte ved 8 personer inkl. overfart. Klik på "Bestil nu" og se hvilke overnatningsenheder der er ledige.
Påskeferie

I Geilo

4 nætter inkl. overfart
Fra 2145,-
Geilo er som skabt for mange hyggelige skiferiedage. Her er 40 nedfarter, 18 lifte, 3 snowboardanslæg og 200 km præparede langrendsløjper. Dertil har Geilo Geilo en af Norges længste kælkebakker. Priseksempel pr. person; Ustedalen Resort lejlighed ved 4 personer inkl. overfart. Klik på "Bestil nu" og se hvilke overnatningsenheder der er ledige.
Påskeferie

i Norefjell

4 nætter inkl. overfart og halvpension
Fra 4585,-
Norefjell er stedet for dig, som ikke er bange for at vende spidsen af skiene nedad på pisten. Med hele 6,5 km uafbrudt nedfart fra toppen til dalen og hæjdeforskel på 1010 m, får selv de dygtige skilæbere et sis i maven. Priseksempel Norefjell Ski & Spa pr. person; Suite ved 4 personer inkl halvpension og overfart. Klik på "Bestil nu" og se hvilke overnatningsenheder der er ledige.
Påskeferie

i Hemsedal

7 nætter inkl. overfart
Fra 1935,-
Mellem tre sneklædte tinder ligger Hemsedal som én stor familiepark. Snesikkerheden er helt i top på skicentret, der er et af skandinaviens stærste alpinanlæg med 48 nedfarter og 24 lifte. Bemærk at der kun tilbydes søndag til søndag ophold på Hemsedal. Overfart bookes seperat. Priseksempel pr. person; Bakken lejlighed ved 6 personer inkl. overfart. Klik på "Bestil nu" og se hvilke overnatningsenheder der er ledige.
Bestil nu

Læs mere om