Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kundeservice

Praktisk information

Her finder du praktiske informationer inden din afrejse. Klik på overskrifterne til højre, så får du alle oplysningerne. Husk også at læse vore rejsebetingelser.

Afgangstider og trafikinformation

Her finder du afgangstider og opdateret trafikinformation.

Husk gyldig legitimation

Norge indfører grænsekontrol på alle færger fra Danmark, Sverige og Tyskland og optrapper grænsekontrollen langs indfaldsvejene til Norge.

Vi anbefaler, at alle passagerer medbringer pas eller anden gyldig legitimation.

Opret en profil og få nye muligheder

På Min side kan du:

  • Tilføje måltider
  • Bestille bord i restauranten
  • Hente og udskrive dine rejsedokumenter
  • Få overblik over dine bonuspoint (kun medlemmer af Color Club)
  • Få overblik over dine rejser
  • Gemme navn og adresse for lettere bestilling

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på telefon
99 56 19 00 eller send os en mail.

Åbningstider
Mandag-fredag: kl. 09.00–17.00
Lørdag: 09.00–15.00
Søndag: Lukket
Helligdage: Lukket

Color Line Radio FM 95,3

Når I forlader motorvejen ved Hirtshals, så stil radioen ind på FM 95,3 og få relevante informationer om jeres check-in procedure, den aktuelle afgang og lignende samt inspiration til en god handel om bord - alt krydret med god musik.

Mobilbrug ombord

Mobil dækning om bord leveres af Telenor Maritime. Overførsler er via satellit og har derfor en højere pris end på land. Det betyder, at "Roam like home" (eller gratis EU-roaming) ikke gælder om bord. Vi anbefaler at slukke roamingfunktionen (mobile data), når du er om bord, for at undgå overraskelser på din mobilregning, når du vender hjem. Det er din operatør, der fastsætter priser og gebyrer - kontakt derfor dem for at vide, hvad du vil blive opkrævet for om bord. Det er muligt at købe adgang til trådløst netværk om bord - kontakt receptionen.