Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Terminalen i Oslo

Når du rejser til Kiel, starter din rejse på Hjortneskaia. Her finder du billetkontor, check-in, parkering og bagageopbevaring. Vi hjælper dig med information og bestilling af din rejse til Danmark, Tyskland og resten af Europa.

Adresse

Color Line AS
Hjortnes
Postboks 1422, Vika
0115 Oslo

Åben i Google Maps

Vejbeskrivelse

Du har bil med:
Sydfra på E-18:
Følg E-18 forbi Sjølyst og videre forbi lystbådehavnen i Frognerkilen på højre side. Derfra ser du skilt til Color Line.
Nordfra E6:
Følg E6 gennem centrum til Festningstunnelen, mod Drammen på E18. I Festningstunnelen er der skiltet med Hjortnes/færgeskilte frem til kajen.

Frist for fremmøde er 2 timer før afgang.

Ordinære åbningstider

Mandag-fredag: kl. 8.00-15.00
Lørdag-søndag: kl. 9.00-15.00

Nyttig information

Parkering

Vi har eget parkeringshus for Color Lines gæster under vores terminalbygning på Hjortnes. Følg skiltningen ved ankomsten på kajområdet. Parkeringsplads skal forhåndsbestilles og betales i forbindelse med bestilling af bådrejsen (senest 24 timer før afgang). Begrænset antal pladser. Vi gør opmærksom på, at der ikke er elevator i parkeringshuset, kun trapper. Handicapparkering på plateauet. Gyldigt bevis skal være synligt i forruden.

Åbningstider i parkeringshuset
Mandag-søndag: kl. 11.00-13.50
Parkeringshuset er også åbent i forbindelse med skibenes ankomst.

Parkeringspriser
Parkering i forbindelse med et 2-døgns Cruise kr. 495,-.

Transport

Color Lines egen tilslutningsbus
Ved Kiel afgang:
Bussen går fra busterminalen kl. 12.00 (platform 13) . Bussen er markeret "Color Line". Taksten følger gældende sporvognstakster. Ved Kiel ankomst:
Bus fra Hjortneskaia til centrum går kl. 10.30. Taksten følger gældende sporvognstakster.

Offentlig transport
Sporvogn nr. 13 går fra flere centrale stoppesteder i Oslo centrum og standser på Skillebekk. Normal sporvognstakst. Turen tager ca. 20 min., og der er ca. 10 min. gang herfra og til terminalbygningen på gangbro over motorvejen (E18). Fra Oslo centrum til Hjortneskaien med taxa tager ca. 10 min. udenfor myldretid. Taxaholdeplads ved udgangsdøren fyldes op i forbindelse med vores skibes ankomst.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen
Flytoget til centrum (Oslo S/Nationaltheateret) tager ca. 20 min. og koster kr. 180,- pr. vej. Flere afgange i timen (hvert 10. min) om dagen, færre afgange om eftermiddagen/aftenen. Flybussen (SAS) til centrum tager ca. 40 min. og koster kr. 175,- pr. vej. Flere afgange i timen

Check-in

Passagerer med bil, cykel eller motorcykel
Passagerer, der rejser med bil, cykel eller motorcykel tjekker ind direkte på kajen. Gyldig kvittering eller kontoudskrift fra bank skal fremvises, hvis betalingen ikke er registreret. Vouchere på tillægsbestillinger (hotel, måltider o.l.) bliver uddelt sammen med boardingkortene. (Ingen bookingmulighed).

Passagerer uden bil
Boardingkort med kahytnummer udstedes ved fremvisning af billet eller bookingnummer. Gyldig kvittering eller kontoudskrift fra bank skal fremvises, hvis betalingen ikke er registreret. Vouchere på tillægsbestillinger (hotel, måltider o.l.) bliver uddelt sammen med boardingkortene.

Vi har en kø for alle rejsende. Rejsende med fem stjerners kahytter på strækningen Oslo-Kiel trækker kønummer i samme kø, men har prioriteret check-in og vil få kønummer i en særskilt nummerrækkefølge.

Konferencegæster og grupperejsende
Konferencegæster og grupperejsende (over 10 personer) har egen check-in i terminalen. Grupperejsende med flere biler henvender sig direkte til bil-check-in på kajområdet.

Elevator

Vi har elevator i terminalbygningen samt rullestole til dem, der har brug for ekstra hjælp til at komme om bord. (Rullestolen kan desværre ikke lånes under overfarten)

Der er et enkelt cafeteria i afgangshallen, hvor der findes kioskvarer, kaffe og rundstykker. Cafeen er åben i forbindelse med bådafgang.

Det er ikke hæveautomat på terminalen. Du kan veksle og hæve kontanter i receptionen om bord.