Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Syns- og hørehæmmede

Af hensyn til sikkerheden må den rejsende selv oplyse om dette ved bestilling. Blinde kan rejse uden ledsager og har mulighed for at medtage førerhund.

Før du rejser

Husk at give os besked, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Er der specielle hensyn vi skal tage til dig, eller har du behov for assistance i en eventuel nødsituation, skal du oplyse dette ved bestilling (ved bestilling på internettet, skal du kontakte vores kundecenter på +45 99 56 19 00 senest 48 timer før afrejse).

Vi ønsker at varetage alle vore gæsters individuelle behov i den grad det er praktisk muligt og ikke går på bekostning af sikkerheden.

Rejse med førerhund

Blinde kan rejse uten ledsager og har mulighed for at medbringe førerhund.

Førerhund om bord

Førerhund kan opholde sig i de fleste fællesarealer om bord. Der er begrænset antal pladser til førerhund.

Førerhund i kahytten

Blinde kan medtage førerhund i udvalgte kahytter

Luftning af hund om bord

For luftning af hunden under overfarten, samt mere information om sikkerhed eller skibet generelt, venligst tag kontakt med receptionen om bord. Vi beder den rejsende vise hensyn til eventuelle allergikere, som også færdes om bord.

Bestil plads til førerhund

Det er gratis at tage førerhund med. Bestilling af plads til førerhund af ovennævnte årsager kan ikke gøres via vores online booking. Venligst tag kontakt med vores kundecenter på +45 99 56 19 00.