Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ægte sørøverstemning og sjove vandrutsjebaner

Abra Havn oplevet af Familien Enevoldsen

Ægte sørøverstemning og sjove vandrutsjebaner

Vores datter på 10 var lidt skeptisk, før vi tog af sted. Hun var overbevist om, at Abra Havn kun var for små børn, og at hun derfor ville komme til at kede sig deroppe. Men hun tog fejl.

Efter en rigtig god færgetur med lækkert frugt og spændende film til børnene, ankom vi til Abra Havn, og vi blev alle hurtigt enige om, at det virkelig lignede en ægte sørøverby. Alt lige fra kloakdækslerne i gaderne til indretningen af vores hytte var i sørøverstil ned til mindste detalje, og det imponerede os alle. Hytten var indrettet med rustikke møbler og hængekøjer i soveværelserne, og det hele var virkelig pænt, rent og ordentligt.

For børn i alle aldre

Noget af det, der gør Abra Havn til et fantastisk feriested for en familie som vores, er, at der er noget at lave for alle aldre. Den mindste på fire elsker sørøvere, og han var derfor henrykt over at komme ud at sejle på Kaptajn Sabeltands store skib, ligesom han synes, det var vildt sejt, da han mødte en ægte sørøver, der hed Isak ligesom ham selv. Til gengæld udnyttede de to store piger muligheden for at gå rundt selv om aftenen. Byen er så lille og tryg, at vi sagtens kunne lade dem være alene, så de kunne få lidt fred fra mor, far og lillebror, ligesom de ikke behøvede at sidde og trille tommelfingre hjemme i hytten, når den yngste var puttet.

Sjove vandrutsjebaner

Når man er en familie med to store skolepiger og en børnehavedreng, så er det rigtig dejligt, at der både er noget for forskellige aldersgrupper, og at der er noget, man kan lave sammen. Derfor blev vi hurtigt begejstrede for Dyreparken og Badelandet, der kun lå 500 meter fra Abra Havn. Vi var specielt vilde med at være i Badelandet, som både var indendørs og udendørs. Vi var heldige med vejret, så vi plaskede rundt i det udendørs område det meste af tiden, og der var virkelig mange gode vandrutsjebaner, som var sjove for både store og små.

Vi kunne sagtens finde på at tage til Abra Havn igen, fordi byen, stemningen og de to forlystelsesparker skaber de perfekte rammer for en familieferie, hvor både store og små børn kan hygge sig sammen.

Læs 4 familiers oplevelser i Abra Havn

Familien Schou:

Med luksusfærge til Kardemommeby

Familien Bille:

Børnefilm på luksusfærgen og søslag på piratskibet

Familien Christensen:

På skattejagt i Sabeltands hjemstavn

Familien Enevoldsen:

Ægte sørøverstemning og sjove vandrutsjebaner