Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Børnefilm på luksusfærgen og søslag på piratskibet

Abra Havn oplevet af Familien Bille

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Da vi drog af sted mod Abra Havn var vores to små kaptajner Sebastian og Carl meget begejstrede for den luksuriøse overfart på Color Lines business class. Bevæbnet med frugt, kiks og sodavand indtog drengene hver deres behagelige sæde, hvor de så "Den bestøvlede kat" på deres eget lille private fjernsyn. Der var mange andre børn at lege med, og hele overfarten fungerede rigtig fint.

Da vi kom frem til Abra Havn, blev vi meget imponerede over hele stemningen i byen. Sørøverstilen var så gennemført, at selv kloakdækslerne var dekoreret med dødningehoveder. Det var fantastisk for hele familien at prøve at bo midt i Piratland og på den måde være en del af den særlige stemning.

Med på Kaptajn Sabeltands hold

Med adresse i et af de skæve huse i Paradegade var vores drenge i slaraffenland. I bedste kaptajnstil gik de på opdagelse i havnens små gader, hvor de både stødte på Kaptajn Sabeltands statue og den spændende legeplads, Ildprøvepladsen.

Da Kaptajn Sabeltands sørøverskib, Den Sorte Dame, sejlede ud for at forsvare hjemstavnen mod et spøgelsesskib, skulle vi selvfølgelig have det hele med. Vi steg først om bord på Den Sorte Dame og derefter på spøgelsesskibet, hvorfra vi oplevede de store søslag fra første række. Som beboere i Abra Havn følte vi os lidt som en del af Kaptajn Sabeltands hold, og selvom vores drenge ikke forstod sørøvernes norske sprog, var de ikke i tvivl om, hvad der foregik, så de jublede begejstret, hver gang Den Sorte Dame vandt slaget.

Gåafstand til Dyreparken

Kun 500 meter fra Abra Havn fandt vi Dyreparken, der bød på en god kombination af vilde dyr og sjove forlystelser. Vi så kameler, løver og andre eksotiske dyr, mens drengene kørte i rutsjebaner og styrede deres egne små biler rundt på den virkelighedstro trafikbane. Det er helt perfekt, at Dyreparken ligger i gåafstand fra Abra Havn, fordi det gør det nemt og hurtigt at komme frem og tilbage for både børn og voksne.

Efter en spændende og begivenhedsrig weekend med vilde dyr og nervepirrende søslag nød vi alle fire den afslappende og behagelige tur hjem igen med Color Line-færgen.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Læs 4 familiers oplevelser i Abra Havn

Familien Schou:

Med luksusfærge til Kardemommeby

Familien Bille:

Børnefilm på luksusfærgen og søslag på piratskibet

Familien Christensen:

På skattejagt i Sabeltands hjemstavn

Familien Enevoldsen:

Ægte sørøverstemning og sjove vandrutsjebaner