Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinternyheder 2025

Vi vil hele tiden gerne være med til at give de bedste forudsætninger for fantastiske ferieoplevelser i Norge. Derfor er det med stor glæde, at vi i år både kan præsentere helt nye skiområder, nye hoteller, samt at nogle skiområder har fået nye overnatningsmuligheder. Vores ferier indeholder altid overnatning og overfart.

SKI OG SNE I NORGE

Klar til varm kakao og den blødeste puddersne ?

Vi har igen i år lavet et spændende vinterprogram med både noget velkendt og helt nyt, så du altid kan blive udfordret og opdateret på, hvad der sker i Norge. I år kan vi tilbyde pakkerejser til to nye destinationer Beitostølen og Skeikampen, samt vi har fået endnu flere overnatningsmuligheder i Geilo, Hemsedal, Hafjell og Setesdal/Hovden. Nu kommer det svære valg om hvor skituren skal gå hen næste gang!

Hovden & Setesdal

Sølvgarden

Nyhed
Når du kommer til Sølvgarden er det næsten, som at komme til et eventyrslot, som kun bliver endnu vildere i Setesdals smukke vinterlandskab – kun 3 timer kørsel fra Kristiansand. Sølvgarden tilbyder et bredt udvalg af charmerende hytter og rummelig familieværelser med kun 10 min kørsel til Brokke Alpinsenter. Helt ideelt til fantastiske skioplevelser for alle.
Geilo

Highland Lodge Fjellandsby

Nyhed
Highland Lodge i Geilo har fået flere lejlighedskomplekser, som en lille by ved siden af deres skønne hotel. De skandinavisk indrettede lejligheder har køkken/alrum/stue med alt du behøver, soveværelser og stor balkon. Lejlighederne kan have 2 til 8 personer overnattende -perfekt til familier og par på skitur.
Hafjell

Nermo Hotel

Nyhed
Autentisk familiedrevet hotel som har vundet Norges bedste ski-boutique hotel 3 gange siden 2016. Det er et historisk hotel, som kan føres helt tilbage til 1877. Hotellet har ved siden af deres værelser også ferielejligheder med plads fra 4 til 8 skiglade personer.
Skiferie

Beitostølen

Nyhed - overfart inkl. overnatning
Beitostølen beliggende i 1.100 meters højde over havets overflade. I dette skønne skiområde finder du 22 nedfarter, 7 lifte, en funpark, børnebakker fordelt på to centre med et fælles liftkort – så der er virkelig taget højde for alle skiniveauer og alder. Skiområdet tilbyder flere lækre overnatningsmuligheder med alt der behøves for en dejlig skiferie.
Læs mere om Beitostølen