Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Beitostølen

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Beitostølen

Book en skiferie med hotel, hytte eller lejlighed i Beitostølen. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. 

Find pris og bestil skiferie i Beitostølen

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Vi har udvalgt de bedste skiferietilbud i Beitostølen, der passer til enhvers smag. Uanset om der vælges ferielejlighed, hotel eller hytte, byder området på naturskønne omgivelser og fantastiske skioplevelser for både erfarne og nybegyndere.

Priseksempel: Ophold i lejlighed Beitostølen - Riddertunet Leiligheder ved 6 personer med afrejse lørdag i uge 11. Markedspris fra 27.05.24.

5 nætter

Fra 2020,-

pr. person

Bestil nu
Hyggelig fjeldlandsby

Beitostølen er skiferie for hele familien

Små 900 m. over havets overflade ligger den hyggelige fjeldlandsby, Beitostølen – i daglig tale blot: Beito. Byen er 1,5 km lang, og alt er derfor i behagelig gåafstand. 

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Mod syd finder I Beitostølen Skicenter, der især henvender sig til familier og nybegyndere på ski, mens I mod vest finder Raudalen Alpincenter, der med de uberørte naturområder mest henvender sig til de mere erfarne skiløbere. Er I til langrend og snowboard er der også rig mulighed for det. Der er med andre ord både noget for de yngste og helt op til seniorerne. Og selv om der er to centre er der kun ét fælles liftkort. Derudover er der også skiudlejning, et særskilt børneområde, én af Norges største skiskoler og endda også en snowkiting skole, hvor I på snowboard er forbundet til en ”kite” (den ligner en mini-faldskærm), der bærer jer frem af vinden.

Byen byder også på hyggelig og livlig vinterstemning med restauranter, caféer, en pub med live-musik, afterski – ja, sågar et mikrobryggeri. Spisestederne findes i forskellige størrelser og prisklasser og har typisk hver deres speciale, der varierer lige fra vafler til pizza, husmandskost og 3-retters menuer med lokale råvarer. Så ingen behøver at gå sultne i seng. Mangler I udstyr er der flere steder, I kan handle. Både ski, snowboards, støvler eller en varm trøje, hvis I har fået for lidt tøj med. Derudover er der hele tre supermarkeder, hvor I også kan få nybagt brød og take away.

Om Beitostølen

Nyttig information

Visit Beitostølen

Beitostølen skisenter

Regionen Valdres

Raudalen Alpinsenter

Ferie i Norge