Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Beitostølen

Find pris og bestil

Book ferie med ophold i Beitostølen

Den skønne sommer i Beitostølen skal opleves. Her er der et væld af aktiviteter for alle, der værdsætter oplevelser i den smukke, storslåede natur, som kun findes i Norge. Oplevelser for både unge som gamle – og af den slags, som du helst vil have sammen med dem, du holder af.

Find pris og bestil ferie i Beitostølen

I Beitostølen findes et godt udvalg af ferielejligheder, hytter og hotel. Bl.a store hytter med plads til 24 gæster.

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Priseksempel: Overnatning i hytte ved Beitostølen Resort Hytter ved 8 personer inkl. overfart tur/retur ved afrejse lørdag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 11.06.24.

7 nætter

Fra 1505,-

pr. person

Bestil nu

Beitostølen er Norge fra sin bedste side

Et væld af aktiviteter i Beitostølen

Der er rigeligt af aktiviteter at kaste sig ud i dette dejlige område af Norge. Bjergvandring, fiskeri, cykling, sejlture, ridning – for nu blot at nævne nogle stykker. Det vigtigste er, at der på en sommerferie er noget for alle. Og det er der. Både til dig, der ønsker en aktiv ferie, hvor der godt må være lidt action, og til dig, der foretrækker at være lidt mere afslappet. Der er også mulighed for at prøve lidt mere specielle aktiviteter som f.eks. klatring og ture i hundeslæder med hjul.

Sputrefossen – vandfaldet, der sprøjter opad

Også kendt som Givrisfossen og én af de største seværdigheder i området. Det er ikke det største norske vandfald, men Sputrefossen har sit helt eget kendetegn: Den sprøjter opad, inden den falder ned igen ligesom andre vandfald. Smeltevandet, der sprøjtes ud, kommer fra elven Rysna. Slugten er lidt stejl, så bliv gerne på sporet og hold de små børn i hånden. Et oplagt udflugtsmål, hvis I alligevel befinder jer på disse kanter

Beitostølen Sommerpark

En aktivitetspark for hele familien lige midt i Beitostølen. Og der er nok af både sjove og hæsblæsende aktiviteter at vælge mellem. Nogle af dem kræver billet – f.eks. bobslædebane, elbiler, radiostyrede både og gyrotrampoliner. Men der er også mange aktiviteter, hvor billet ikke er påkrævet. Bl.a. minigravere, hoppepude, grizzly traktor, klatrenet og balancebånd. Parken er åben hele sommeren og et stykke ind i efteråret.

Ferie i Norge