Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Geilo

Geilo ligger 800 meter over havets overflade ved porten til Hardangervidda Nationalpark

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Geilo

Book en sommerferie med hotel, hytte eller lejlighed i Geilo. Se nogle af vores favoritter nedenfor.

Geilo / Lejligheder

Havsdalsgrenda

Fra 1455,-
En naturlig forlystelsespark for hele familien. Nye og flotte lejligheder med god beliggenhed.
Læs mere
Geilo / Hytter

Geilolia Hyttetun

Fra 1025,-
Flotte hytter af god standard med plads til hele familien.
Læs mere
Geilo

Alle overnatningssteder

Fra 1025,-
Stort udvalg af hotelværelser og lejligheder. Book bl.a. en ferie på Ustedalen Resort med den smukke udsigt eller Bardøla Fjelltun - Geilos klassiske høyfjellshotell. Se hele udvalget her.

Oplev sommer i Geilo

Geilo om sommeren er unik på flere måder. Aktivitetsområdet er bredt og tilpasset alle færdigheder. Der er ingen grund til at sidde inde, når det er sommer på Geilo. Kan du lide fart og spænding, skal du prøve Rafting i Numedalslågen eller en tur i Nordeuropas længste ZipLine? Eller vil du tage din familie med på en vandretur i bjergene?

Leg Tarzan for en dag i Geilolia Højdepark

Trapezer, stiger og klatrenet leder jer igennem Tarzan-banen i Geilolia Højdepark. Med professionelt sikkerhedsudstyr klatrer I forbi de 31 trætop-stationer i den udfordrende højdepark. For de mindste er der en børnevenlig højdepark med 12 stationer – lidt tættere på jorden.

Flåmsbanen - en eventyrlig togrejse

Tag med Flåmsbanen på en eventyrlig rejse gennem landskaber, der leder tankerne mod dukkefilmen Bjergkøbing Grandprix. Flåmsbanen begynder ved Myrdals golde højfjeldslandskab og bugter sig gennem Flåms frodige dale med floder og vandfald. En uforglemmelig oplevelse. Men tag ikke vores ord på det: Prøv det selv.

Cykelferie i Hardangervidda Nationalpark

Hardangervidda Nationalpark byder på udfordringer i alle niveauer fra let fremkommelige stier til stejle downhill løjper. Uanset hvilken ferie I vælger, leder cykelruterne jer igennem en fascinerende verden af fjelde og skovsøer. Hold øje med Norges største bestand af rensdyr, der holder til på det imponerende fjeldplateau. I Geilo kan I både leje cykler og få kort med overblik over cykelruter og sværhedsgrader til jeres cykelferie. Her er alt fra ekstremcykling til rolige familieudflugter. Prøv cykelparken i Geilolia, der udfordrer både nybegyndere og erfarne med bl.a. downhill- og freerideløjper. Eller tag en mere rolig cykelferie på turen rundt om Ustedalsfjorden.

På troldejagt ved eventyrvejen

Eventyrvejen fra Oslo i øst til Bergen i vest, er et andet godt bud på en cykelferie. Sæt krydderi på familieferien med en fælles jagt på norske trolde mellem de grønne kæmpegraner langs eventyrvejen. Fra Geilo er der adgang til sjov i naturen for hele familien.

Rafting på en af Nordeuropas bedste raftingfloder

Raftingcenteret Serious Fun tilbyder et stort antal naturbaserede aktiviteter fuld af energi, glæde og familiesjov. Prøv den hyggelige Mini Rafting med børnene på roligt vand, eller få et adrenalinkick i den sjove Super Rafting. Rafting er en storslået naturoplevelse med fossende floder og flot natur. For Color Line-rejsende tilbyder raftingcenteret Serious Fun 15% rabat på alt rafting og badestamp, samt 50% rabat på DVD'er ved visning af boardingpas eller rejsebekræftelse.

Skiferie i Geilo

Skiferie i Geilo er for hele familien. Og her er Norges længste kælkebakke, glem ikke den, når I alligevel er der. En unik oplevelse for børn – og barnlige sjæle.

i 2019 blev Geilo kåret som Norges bedste skiresort.