Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Underholdning Sandefjord - Strømstad

Koncerter, arrangementer og lærerige foredrag.

Underholdning

Oplevelser om bord

Velkommen til et nyt kulturtilbud i Sandefjord. Om efteråret kan du se frem til en hel aften ombord på Color Hybrid. Hav en hel aften på havet med en dejlig buffet på vej ud og underholdning / begivenheder i baren på tilbagevejen.

Skibene har masser af sjov for børn i alle aldre med flere legerum, spændende spil og legeområder ude på dækket. Her vil børnene føle sig ekstra godt taget af. I skoleferien og i weekenderne er Captain Kid på scenen med en forestilling og sømandsposen fuld af spændende aktiviteter.

Utsikten Bar & Lounge

Velkommen til Color Hybrid's spillested, View Bar & Lounge. Med plads til over 400 gæster, stor LED-skærm, dansegulv og egen scene, er alt velegnet til en række arrangementer, koncerter og foredrag.

Underholdning flere dage i ugen

Populære underholdningskoncepter flere dage om ugen! Med forskellig underholdning og begivenheder på almindelige hverdage er Color Hybrid et godt alternativ til nattelivet i Sandefjord.

På hverdage kan du se frem til inspirerende temaftener, koncerter og begivenheder. I weekenderne skifter vi tempoet op igen. Så inviterer vi dig til en fest med lækker mad, forfriskende drinks og god underholdning.