Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Restauranter og barer Color Hybrid

Nye madoplevelser i høj kvalitet

Nyd mad og drikke i et af skibets 3 spisesteder, alle med fantastisk havudsigt. Vælg mellem buffet, café eller fristende småretter i baren.

Stor og varieret buffet med sunde ingredienser

Koster Buffet

Velkommen til en opdagelsesrejse i velkendte og nye, spændende smage, med fokus på sæsonbestemte produkter og lokal mad. Her finder du helt sikkert noget, du kan lide, og du kan spise så meget, som du vil.

Formiddagsbuffet

Serveres på: afgang fra Sandefjord kl. 10.00

Nyd en lækker morgenbuffet med kolde og varme retter. Vælg mellem smoothies, granola, friskpresset appelsinsaft og mere. Du kan spise så meget, som du vil, og du beholder sædet i hele krydset.

Mineralvand, mælk, juice, kaffe og te er inkluderet.

Pris: fra NOK 199,- (børn fra NOK 100,-)

Frokostbuffet

Serveres på: afgang fra Strømstad kl. 13.40 

Serveres fra: 14.07.2021

Vælg mellem velsmagende kolde og varme retter. Her finder du klassiske frokostfavoritter og et stort udvalg af fiskeretter, skaldyr, kødretter, salater, grøntsager og kød. Husk at spare lidt plads til dessert. Fra vores dessertbord kan du servere dig selv med kager, is og andre søde fristelser. Du kan spise så meget, som du vil, og du beholder sædet i hele krydset.

Øl, vin, mineralvand, mælk, juice, kaffe og te er inkluderet.

Pris: Fra NOK 249,- (børn fra NOK 125,-)

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Aftenbuffet

Serveres på: Afgang kl 17.00 fra Sandefjord og 20.00 fra Strømstad

Vi serverer en rig og varieret buffet med noget for enhver smag. Vælg mellem et stort udvalg af traditionelle retter, sæsonbestemte specialiteter og lokale fristelser.

Vores kokke overgår perfekt kogt og mørt kød hver dag, og du kan vælge mellem masser af spændende tilbehør. Dessertbordet er dækket med fristelser som kager, is og andet godt. Du kan spise så meget, som du vil, og du beholder sædet i hele krydset.

Øl, vin, mineralvand, mælk, juice, kaffe og te er inkluderet.

Drikkevarer inkluderet: Øl, vin, mineralvand, kaffe og te.

Pris: Fra NOK 299, - (børn fra NOK 150, -)

Vegetarmad

Ombord finder du et velsmagende udvalg af retter / tilbehør tilpasset veganere og vegetarer. Vælg mellem forskellige salater, vegetarisk lasagne, grøntsagsgryder og mere. Vegetariske og veganske retter varierer efter sæson, og udvalget varierer fra skib til skib.

Allergi

Alle retter er godt mærket med allergener. Begge fartøjer tilbyder både glutenfri og laktosefrie retter. Kontakt en af vores tjenere for mere information.

For børn

Sænk skuldrene og nyd dit familiemåltid. Med eget legerum og børnebuffet er buffetrestauranten et populært valg for hele familien.

Perfekt til en lille madpause

Spiseriet Café

Saftige burgere, friske salater, kager, nybagte boller og en masse andet godt!

Skibets café kan friste med kolde og varme retter. Nyd en saftig burger, friske salater, traditionelle varme retter, eller prøv en af vores klassiske retter med et nyt tvist.

Spisestedet har også sit eget legerum, perfekt til familier med børn, der har brug for en lille pause.

Hvor? Spisestedet findes på dæk 7.

Forudbestilling: Kun for grupper. Det vil være muligt at forudbestille pladser til grupper på mindst 20 personer.

Åbningstider: Åbner ved skibets afgang og lukker ved ankomst.

Utsikten Bar & Lounge

Fantastisk havudsigt og underholdning på udvalgte dage. Her kan du enten forudbestille spændende menuer eller nyde lette småretter og snacks fra baren.

Ved afrejse kl. 10.00 fra Sandefjord serverer vi en "Brunch-tallerken" med udvalgte pålæg, spejlæg, bacon og andre fristelser.

Ved afrejse 13.40 fra Strømstad serverer vi en "Frokost-tallerken" med udvalgt pålæg fra lokale leverandører og andre fristelser.

Ved afrejse kl. 17.00 fra Sandefjord serverer vi en "Tasting-menu". Her har vi sammensat en menu med smagsvarianter fra hav og land.

Du beholder pladsen i hele overfarten.

Vidste du at

Drivhus

Color Hybrid har eget drivhus ude på soldækket. Her dyrker vi egne urter og grønsager til skibets serveringssteder.

Fejring

Skal du fejre noget, holde en præsentation eller arrangere et kick off? Buffetrestauranten har 3 separate rum, Chambre Separées, med fuldt konferenceudstyr. Perfekt for grupper og virksomheder!

Bird eyes

Skibet har 2 «bird eyes», hvor passagererne kan sidde inde og se lige ned på vandet 15-20 meter under dem.