Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rejse med børn Sandefjord - Strømstad

Sjov og underholdning for børn

For børn

Oplevelser om bord

Skibene er fyldt med sjov for børn i alle aldre med flere legerum, underholdning og legepladser ude på dækket. Her skal børnene føle sig ekstra godt taget i mod. I skoleferier og weekender står Captain Kid på scenen med shows og sækken fuld af spændende aktiviteter.

Legeområder

Der er legeområder på begge skibe. Hos Color Hybrid er der et legerum i buffeten og caféen samt et legeområde på dækket.

Legetøj, tøj o.l.

Butikkerne om bord har et stort udvalg af børnetøj og populært legetøj.

Mad for de mindste

Egen børnebuffet i buffetrestauranten og flere børnevenlige retter i caféen.

Captain Kid show

Sjov for børnene

Captain Kid og miljømatroserne

Hver lørdag og søndag og i efterårsferien (28.09. - 06.10.) er kaptajn Kid og hans venner ombord på Color Hybrid med et spændende og sjovt familieshow. Derudover arrangerer de rebusløb og tilbyder masser af sjov for børnene.

I showet møder vi de tre venner Frida, Rikke og Alvin i deres kamp mod forurening i havet. Hvalen Valentina er blevet dækket med oliespild og er ikke i stand til at danse. Kaptajn Kid kan fortælle, at søstjernerne i havet er begyndt at miste deres smukke farver. Noget skal være alvorligt forkert, men ingen ved hvad. Frida, Rikke og Alvin er forfærdede. De tre beslutter at hjælpe kaptajn Kid med at finde ud af, hvad der skete.

Velegnet til: børn i alderen 4-12 år