Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Oplevelser i Skærgården

Med det glitrende hav og de solvarme klipper og smukke sandstrande, der indbyder til solbadning, er det ikke svært at se hvorfor skærgårds ferie er populært..

Familiehygge i Norge

Lej en robåd, indtag en øde ø eller nyd stemningen blandt byernes gamle træhuse.

Bløde klippekanter, røde træhuse og hvide sandstrande. I Skærgården ligger de små øer og holme som perler på en snor. Besøg Lindesnes Fyr på Norges sydligste spids. Hop i vandet fra Norges bedste sandstrand, Sjøsanden. En sommerferie i Skærgården er indbegrebet af familiehygge i idylliske omgivelser.

Den norske sydkyst ligger kun 3,5 timers sejltur fra Danmark. Det er derfor både nemt og hurtigt at tage familien med på skærgårdsferie. Afslapning i en robåd, kulturfestival i en kystby eller vandleg i Jættegryderne. Det er blot nogle af de skatte, der gemmer sig lige på den anden side af Skagerrak.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Det kan I opleve i Skærgården

Her har vi udvalgt nogle af de oplevelser Skærgården har at byde på

Lindesnes region

Norges sydligste punkt, oplev bl.a. Lindesnes Fyr

Kristiansand Dyrepark

Få magiske oplevelser du aldrig glemmer sammen med dyrene og de mange shows.

Telemarkskanalen

Telemarkskanalen strækker sig fra kyst til fjeld med store variationer i landskab og karakter. Tag på sejltur og oplev naturen.

Sjøsanden Badestrand

Oplev Mandals stolthed - Sjøsanden! Centralt beliggende i gåafstand fra byens centrum ligger 800 m smuk sandstrand!

Setesdalsmuseet

Setesdalsmuseet har en 100 år gammel historie. Setesdal Kulturen var velkendt, men deres filosofi var at få det bedst mulige frem dalen har at byde på, og vise det frem.

TrollAktiv Raftingcenter

TrollAktiv er den ledende leverandør i Norge af udendørsaktiviteter for familier. Bl.a. rafting og klatring.