Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Color Class med havudsigt

Flotte og rummelige kahytter på 14 kvm med havudsigt.

Kahytten

Hvad er inkluderet?

Bo godt i Color Class med havudsigt. Kahytterne har plads til op til 4 personer, men vi anbefaler maks. 2 voksne i kahytten. Denne kahyttype har en dobbeltseng og en stol, der kan hæves til sengen (sovestol). Rejser I 4 personer får I en kahyt, som også har en sammenklappelig seng i loftet.

Morgenmad i Oceanic à la Carte restaurant

Nyd din morgenmad i vores à la Carte-restaurant. Spektakulær havudsigt og en stor morgenbuffet.

Gratis wifi & minibar

Surf gratis online fra din kahyt. Indholdet af minibaren i din kahyt er også inkluderet i prisen.

Connecting-kahyt

Hvis du har brug for mere plads, er det muligt at booke to af disse hytter med en forbindelsesdør. Tilbydes kun på Comfort Class med havudsigt, skal bestilles på telefon (+45) 99 56 19 00.

Størrelse

14 kvm

Antal personer

Max 4 personer (vi anbefaler max 2 voksne). Ved 3 personer i kahytten, bliver sovestolen opredt. Til 4 personer anvendes en klapseng i loftet. 

Faciliteter

TV, minibar, telefon, pengeskab, badeværelse med toilet / bruser, buksepresse, 2 badekåber til rådighed. Morgenmad i Oceanic à la Carte er inkluderet. Minibaren bliver ikke genopfyldt. Ønsker du genopfyldning af minibaren, anbefales vores suiter.

Beliggenhed

Dæk 8, 9, 10 og 11

Børneseng

Der er et begrænset antal børnesenge til rådighed for børn under 4 år. Sengene bookes i receptionen.

Connecting-kahyt

Nogle af vores Color Class kahytter kan bestilles som "connecting", dvs der er en dør mellem kahytterne. Gælder for 4-8 personer, op til 4 voksne og 4 børn. Begrænset antal kahytter. Du betaler for 2 kahytter + tillæg. Skal bestilles på telefon (+45) 99 56 19 00.

WiFi

Gratis wifi i kahytten. Kontakt receptionen om bord for wifi-adgangskoden.