Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Standardkahytter med køjeseng og havudsigt

Kahyt på 10,5 kvm med køjeseng og havudsigt

Kahytten

Perfekt for børnefamilier

Kahytter med havudsigt har plads til henholdsvis 2, 3, 4, eller 5 personer. Det er muligt at kombinere to kahytter med direkte dørforbindelse (en X2 og en F4) der rummer op til 6 personer - perfekt for børnefamilier. Disse kahytter har køjesenge.

Connecting-kahyt

Hvis du har brug for mere plads, er det muligt at booke to af disse hytter med en forbindelsesdør. 

Morgenmad?

Morgenmad er ikke inkluderet i prisen ved ophold i standard kahytter. Hvis du ønsker morgenmad inkluderet, skal du booke en Color Suite eller Color Class.

Mangler du WiFi?

Det er muligt at købe wifi-adgang ombord mod et ekstra gebyr via en sikker betalingsside på netværket «ColorGuest».

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Størrelse

10,5 kvm

Antal personer

Max 5

Faciliteter

Telefon, tv, badeværelse med toilet / bruser.

Beliggenhed

Dæk 8, 9, 10 og 11

Børneseng

Kahytten har plads til en børneseng. Der er et begrænset antal børnesenge til rådighed for børn under 4 år. Sengene bookes i receptionen.

CONNECTING-KAHYT

Hvis du har brug for mere plads, er det muligt at booke to af disse kahytter som "connecting", dvs der er en dør mellem kahytterne. Gælder 4-6 personer. Forbindende kahytter bestilles som én kahyt, det vil sige, at du vælger 1 kahyt til alle de passagerer, der skal bo i forbindelseskahytten sammen. Du betaler for 2 kahytter + tillæg. Der er begræsnet antal kahytter der tilbyder dette.

Nogle af vores kahytter er tilgængelige som 'connecting' til op til 6 personer. Du får tildelt en kabine med en dobbeltseng og en kabine med køjesenge forbundet med en dør.