Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Standard indvendig kahyt med køjeseng

Indvendige kahytter på 10,5 m2 findes til 2, 3, 4 eller 5 personer.

Kahytten

Nyd overfarten og sov godt

Kahyt på 10,5 kvadratmeter med køjesenge og et lyst badeværelse. Kahytten har ikke et vindue, men et stort spejl ved sengene, dette giver en større rumfornemmelse. Det er muligt at kombinere to kahytter med direkte dørforbindelse (en Z2 og en I4) og få plads til 6 personer - perfekt for børnefamilier.

Connecting-kahyt

Hvis du har brug for mere plads, er det muligt at booke to af disse hytter med en forbindelsesdør. 

Morgenmad?

Morgenmad er ikke inkluderet i prisen ved ophold i standard kahytter. Hvis du ønsker morgenmad inkluderet, skal du booke en Color Suite eller Color Class.

Mangler du WiFi?

Det er muligt at købe wifi-adgang ombord mod et ekstra gebyr via en sikker betalingsside på netværket «ColorGuest».

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Størrelse

10,5 kvm

Antal personer

Max 5

Faciliteter

Telefon, tv, badeværelse med toilet / bruser.

Beliggenhed

Dæk 5 (kun på Color Magic) 8, 9, 10 og 11

Børneseng

Kahytten har plads til en børneseng. Der er et begrænset antal børnesenge til rådighed for børn under 4 år. Sengene bookes i receptionen.

CONNECTING-KAHYT

Hvis du har brug for mere plads, er det muligt at booke to af disse kahytter som "connecting", dvs der er en dør mellem kahytterne. Gælder 4-6 personer. Forbindende kahytter bestilles som én kahyt, det vil sige, at du vælger 1 kahyt til alle de passagerer, der skal bo i forbindelseskahytten sammen. Du betaler for 2 kahytter + tillæg. Der er begrænset antal kahytter der tilbyder dette.