Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Bluefins Kitchen

Smagsrig street food fra hele verden og morgenmad med fokus på sunde råvarer.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Her kan du nyde enkel, smagsrig og mættende street food fra hele verden. Burritos, burgere, salat, nysmurte baguettes og sandwich, med gode vegetariske alternativer.

Restauranten byder også på en enkel, velsmagende morgenmad med æg og bacon, friske rundstykker, frugt og dessert.

Bemærk: Bluefins Kitchen findes kun på SuperSpeed 1!

 • Det perfekte sted som dig som rejser med børn

  I tilknytning til restauranten findes et børneområde med bord og stole, som er tilpasset til de mindste. Her er der også et tv-hjørne og flere aktivitetstilbud. Der er også legerum med en lille klatrevæg og minirutschebane.

 • Morgenmadsbuffet – En god start på dagen

  Hver weekend i perioden 6. januar til 11. marts kan I nyde en lækker dansk morgenmadsbuffet i Bluefins Kitchen. Her finder I alt hvad en god dansk morgenmad indeholder.
  Buffeten består bl.a. af lune retter som æg/bacon, rugbrød, rundstykker, forskellige pølser, pålæg og ost. Og naturligvis wienerbrød til den søde tand. Det er en god start på dagen.
  Pris pr. voksen 110 dkr.
  Pris pr. barn 56 dkr.

Værd at vide

Pris

Se menu om bord

Servering

Smagsrig street food fra hele verden. Morgenmadsbuffet mellem kl. 08:00 – 11:00.

Beliggenhed

Dæk 7

Åbningstider

Torsdag-søndag. Åbner ved skibets afgang og frem til 15 minutter før ankomst. I højsæson og skoleferier er der udvidede åbningstider.