Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.
Hvornår vil du rejse?
Hvornår vil du rejse?
Overfart

Danmark - Norge

Fra 1015,-
Norge er kun 3,5 time væk med Color Lines SuperSpeed. 4 daglige afgange fra Larvik og Kristiansand.
Book overfart til Norge
Overfart & overnatning

Nyheder - sommeren 2023

Vi er glade for at kunne præsentere et endnu større udvalg af skønne overnatningsmuligheder i Norge. Hvad enten der søges ferielejlighed, feriehus eller hotel, så er der rigeligt at vælge imellem. Vores ferier inkluderer overnatning og overfart.
Se årets nyheder
Overnatning & overfart

Sommer i Norge

Fra 820,-
Norge er et perfekt udgangspunkt for en sommerferie eller forlænget weekend uanset om I rejser som familie, venner eller par - se vores store udvalg af Norge her.
Læs mere og bestil allerede nu
Vores anbefalinger

Familieferie i Norge

Norge er oplagt at besøge, når man rejser med små børn. Der er plads til leg ombord på færgen, børnevenlige oplevelser i naturen og lange lyse aftener. Vi har samlet vores bedste anbefalinger til børnefamilien her.
Læs mere og bestil allerede nu
Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Nyhed
Fra 1965,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser
Overfart & overnatning

Miniferie i Norge

Fra 1245,-
Brug for et afbræk fra hverdagen? Skønne forårsoplevelser venter jer i Norge. Tag på miniferie og oplev smukke norske byer, et rigt kulturliv eller exceptionel natur. Om I er til afslapning, sightseeing eller aktiv ferie – Norge har det hele og meget mere til. Og I kan sejle lige dertil og få mere tid til jeres miniferie. Vi har samlet vores favoritsteder.
Se vores favoritsteder

Vores anbefalinger