Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie for firmaer Find inspiration til jeres firmaskitur

Hvis I vil tættere på hinanden, så finder I de perfekte rammer i Norge

Hele flokken på ski

Uanset om I vil fremme fællesskabet i familien, foreningen eller firmaet er en forlænget weekend eller skiferie i Norge en fristende mulighed. Spækket med socialt samvær og masser af oplevelser.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Lige fra bløde bakker og velsmurte skovløjper til kulsorte pister og udfordrende terrænparker – opture og nedfarter i alle farver til regnbuefamilier og grupper i alle størrelser med vidt forskellige forudsætninger.

Og hvis I overvejer at falde for fristelsen, ja så er Color Line den nærliggende rejseguide. For uanset hvad der trækker, kan vi nemlig vise jer vejen til oplevelserne – og uanset hvor mange I rejser sammen, har vi rummelige hytter, lejligheder og højfjeldshoteller, I kan finde sammen i. Tag familien, kollegerne eller vennerne med – og tag de fælles minder med hjem.

Telemark

Lige nu har vi et godt tilbud til Vrådal

Vrådal Ferielejligheder - Fra kr. 680,-

'Storhytte' (4 x 6 pers. hytter) til 24 personer med adgang til køkken, spisesal og pejsestue, så i kan lave mad og spise samlet. Mulighed for ekstra lejligheder til 4 eller 6 personer.

Pris for 3 døgn inkl. færgeoverfart t/r fra 680,- pr. person ved 24 voksne i 4 x 6 pers. lejligheder

Valgfri ankomstdag. Minimum ophold 2. døgn, bortset fra perioden 20.12.19 - 01.01.20 hvor minimum ophold er 3 døgn.

Vrådal Ferieleiligheter ligger ca. 100 meter fra Vrådal centrum med sportsbutik, dagligvareforretning og andre butikker, ca. 4 kilometer fra Vrådal Panorama Skisenter. Gæster som bor på Vrådal Ferieleiligheter, har fri adgang til indendørs pool på Straand Hotel (800 m).

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Forlænget weekend eller skiferie?

Se udvalget her