Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Oplev Byer og Fjorde - Rundrejse

Rundrejse 5

Oplev 10 dages kulturrejse i egen bil

10 dages kulturrejse i egen bil gennem Norge, hvor I kan opleve Røros, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, Nidaros Katedralen i Trondheim og Bergens pittoreske træhuse i Bryggen.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Bestil rundrejse 5

 • Oplev byer og fjorde

  Rundrejse 5 Highlights: Røros, Trondheim, Atlanterhavsveien, Ålesund, Bergen. Udbydes i perioden 15/5-31/10 2024. Skal bestilles senest 14 dage før afrejsedato.

  9 nætter Fra 8390,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur (1 bil, 2 personer)

  Priserne er markedspriser fra 21/10 2023, gældende for afrejse uge 23 2024

Highlight: Den gamle mineby Røros

Byen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

REJSETID: 15.05 - 31.10.2024

Information og rejseprogram

1. dag: Ankomst til Norge (Larvik-Oslo 134 km)

Efter ankomst til Norge, kører I direkte til Oslo centrum. Gå en tur på hovedgaden Karl Johan, oplev Akerhus fæstning og slut dagen af på Aker Brygge, hvor I finder et rigt udendørsliv med restauranter og cafeer. Overnatning i Oslo

2. dag: Oslo-Lillehammer (183 km)

Efter morgenmad går turen langs Norges største indsø, Mjøsa, op til Lillehammer, som var vært for de olympiske vinterlege i 1994. Overnatning og morgenmad i Lillehammer.

3. dag: Lillehammer–Røros (264 km)

Turen fortsættes gennem Gudbrandsdalen mod den gamle mineby Røros – en ægte juvel i den norske kulturhistorie. Byen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Overnatning og morgenmad i Røros.

4. dag: Røros–Trondheim (156 km)

Dagens mål er Trondheim med Nidaros-katedralen som den største attraktion. Men byen har meget andet at byde på, bl.a. den kongelige residens Stiftsgården, som er en af Skandinaviens største træbygninger, ligesom de norske kronjuveler kan ses på Ærkebiskoppens palads. Overnatning og morgenmad i  Trondheim.

5. dag: Trondheim–Kristiansund (198 km)

I dag går turen til Kristiansund, som ligger i området Nordmøre, et område bestående af en række småøer. Inden I når frem, skal I med fjordfærgen Halsa-Kanestraum. Overnatning og morgenmad i Kristiansund.

6. dag: Kristiansund–Ålesund (165 km)

Turen i dag starter med en køretur gennem den nye Atlanterhavstunnel, hvorefter I fortsætter ad den spektakulære Atlanterhavsvej, som er anlagt over 8 broer mellem Kristiansund og Molde. Videre til Ålesund, som er kendt for sin jugendstilarkitektur. Overnatning og morgenmad i Ålesund.

7. dag: Ålesund–Sogndal (280 km)

Dagen starter med en lille fjordsejlads fra Magerholm til Ørsneset. Herfra går turen via Hellesylt ved Geirangerfjorden over Stryn til Sogndal ved Sognefjorden, som er den længste af de norske fjorde. Overnatning og morgenmad i Sogndal.

8. dag: Sogndal–Bergen (239 km)

Turen i dag går gennem Lærdalstunnellen til Aurland og Flåm, hvor I kan gøre stop. Videre via Voss til Norges næststørste by Bergen. Besøg det maleriske Bryggen med de mange gamle træhuse. Overnatning og morgenmad i Bergen.

9. dag: Bergen–Geilo (240 km)

Efter morgenmaden går turen via Hardangerfjorden over Hardangervidda til Geilo. Gør evt. stop i Eidfjord og oplev Vøringsfossen. Overnatning og morgenmad i Geilo.

10. dag: Hjemrejse (Geilo-Larvik 252 km)

Turen slutter med hjemrejse fra Larvik med Color Line.

Highlight: Lærdalstunnellen

Lærdalstunnelen er den længste vejtunnel i verden på 24,51 km. Den innovative belysning og den bevidst let buede rute gør passagen til en helt speciel oplevelse

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

 • 1 overnatning med morgenmad i Oslo
 • 1 overnatning med morgenmad i Lillehammer
 • 1 overnatning med morgenmad i Røros
 • 1 overnatning med morgenmad i Trondheim
 • 1 overnatning med morgenmad i Kristiansund
 • 1 overnatning med morgenmad i Ålesund
 • 1 overnatning med morgenmad i Sogndal
 • 1 overnatning med morgenmad i Bergen
 • 1 overnatning med morgenmad i Geilo
 • Overfart tur/retur (1 bil, 2 personer)
 • Udførlig rejsemappe med info om turen og hoteller. Modtages pr. mail 30 dage før afrejse 

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.