Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rundrejse 5 - Oplev byer og fjorde

10 dages kulturrejse i egen bil gennem Norge, hvor I kan opleve Røros, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, Nidaros Katedralen i Trondheim og Bergens pittoreske træhuse i Bryggen.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Bestil rundrejse 5

  • Oplev byer og fjorde

    Rundrejse 5 Highlights: Røros, Trondheim, Atlanterhavsveien, Ålesund, Bergen. Udbydes i perioden 15/5-31/10 2019.

    10 dage Fra 7.410,- pr. person Bestil nu

    Inkl. overfart tur/retur

    Priserne er markedspriser fra 22/1 2019, gældende for afrejse uge 23 2019

Information og program:

1. dag: Ankomst til Norge (Larvik-Oslo 134 km)
Efter ankomst til Norge, kører I direkte til Oslo centrum. Gå en tur på hovedgaden Karl Johan, oplev Akerhus fæstning og slut dagen af på Aker Brygge, hvor I finder et rigt udendørsliv med restauranter og cafeer. Overnatning i Oslo

 2. dag: Oslo-Lillehammer (183 km)
Fra Oslo går turen langs Norges største indsø, Mjøsa, op til Lillehammer, som var vært for de olympiske vinterlege i 1994. Overnatning og morgenmad i Lillehammer.

3. dag: Lillehammer–Røros (264 km)
Turen fortsættes gennem Gudbrandsdalen mod den gamle mineby Røros – en ægte juvel i den norske kulturhistorie. Byen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Aftensmad og overnatning i Røros.

4. dag: Røros–Trondheim (156 km) 
Dagens mål er Trondheim med Nidaros-katedralen som den største attraktion. Men byen har meget andet at byde på, bl.a. den kongelige residens Stiftsgården, som er en af Skandinaviens største træbygninger, ligesom de norske kronjuveler kan ses på Ærkebiskoppens palads. Overnatning i Trondheim.

5. dag: Trondheim–Kristiansund (198 km)
I dag går turen til Kristiansund, som ligger i området Nordmøre, et område bestående af en række småøer. Inden I når frem, skal I med fjordfærgen Halsa-Kanestraum. Aftensmad og overnatning i Kristiansund.

6. dag: Kristiansund–Ålesund (165 km) 
Turen i dag starter med en køretur gennem den nye Atlanterhavstunnel, hvorefter I fortsætter ad den spektakulære Atlanterhavsvej, som er anlagt over 8 broer mellem Kristiansund og Molde. Videre til Ålesund, som er kendt for sin jugendstilarkitektur. Overnatning og morgenmad i Ålesund.

7. dag: Ålesund–Sogndal (280 km) 
Dagen starter med en lille fjordsejlads fra Magerholm til Ørsneset. Herfra går turen via Hellesylt ved Geirangerfjorden over Stryn til Sogndal ved Sognefjorden, som er den længste af de norske fjorde. Aftensmad og overnatning i Sogndal.

8. dag: Sogndal–Bergen (239 km)
Turen i dag går gennem Lærdalstunnellen til Aurland og Flåm, hvor I kan gøre stop. Videre via Voss til Norges næststørste by Bergen. Besøg det maleriske Bryggen med de mange gamle træhuse. Overnatning og morgenmad i Bergen.

9. dag: Bergen–Geilo (240 km)
Efter morgenmaden går turen via Hardangerfjorden over Hadangervidda til Geilo. Gør evt. stop i Eidfjord og oplev Vøringsfossen. Aftensmad og overnatning i Geilo.

10. dag: Hjemrejse (Geilo-Larvik 252 km) 
Turen slutter med hjemrejse fra Larvik med Color Line.

 
Inkluderet i rejsen er:

1 overnatning med morgenmad i Oslo
1 overnatning med morgenmad i Lillehammer
1 overnatning med halvpension i Røros
1 overnatning med morgenmad i Trondheim
1 overnatning med halvpension i Kristiansund
1 overnatning med morgenmad i Ålesund
1 overnatning med halvpension i Sogndal
1 overnatning med morgenmad i Bergen
1 overnatning med halvpension i Geilo
Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

 

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.

Se også vores andre rundrejser