Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

De store fjorde - Rundrejse

Besøg den smukke Geirangerfjord, som er kåret som verdens bedste rejsemål, og Sognefjorden - også kaldet for "fjordenes majestætiske konge".

Rundrejse 4

Kør-selv-ferie til fjordene i Norge

Besøg den smukke Geirangerfjord, som er kåret som verdens bedste rejsemål, og Sognefjorden - også kaldet for "fjordenes majestætiske konge". Turen er krydret med imponerende vandfald og vidstrakte højfjelde med snedækkede tinder. Her oplever I det rigtige Norge i jeres egen bil.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Bestil rundrejse 4

 • De store fjorde

  Rundrejse 4 Highlights: Geiranger, Sognefjorden, Lom stavkirke. Udbydes i perioden 1/6-31/10 2024. Skal bestilles senest 14 dage før afrejsedato.

  6 nætter Fra 6385,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur (1 bil, 2 personer)

  Priserne er markedspriser fra 21/10 2023, gældende for afrejse uge 23 2024

Highlight: Geiranger Fjord

Geirangerfjord kåret som verdens bedste rejsemål

De store fjorde

Det er ikke uden grund at denne rundrejse hedder De store fjorde. Her er mulighed for at besøge Geirangerfjord, som er 15 km lang, den betegnes ’ fjorden over alle fjorde’ og er en af Norges smukkeste. Oplev de lodrette bjergsider, fossende vandfald og gamle bondegårde med græstag. Desuden er Geirangerfjord kåret som verdens bedste rejsemål.

Sognefjorden kaldes ’fjordenes majestætiske konge’ og lever til fulde op til navnet ved at være Norges største fjord og den længste fjord i verden.
Desuden har I mulighed for at opleve Jotunheimen, der er det mest bjergrige område i Norge, og her finder I de 27 højeste bjerge i Norge.

Rundrejsen giver også mulighed for at tage med Flåmbanen, en to-timers togtur, som hører blandt de ti smukkeste i verden.

Sidste stop er den charmerende fjelllandsby Geilo, som bl.a. er kendt for sin lokale smedekunst. Men hvor der også er rig mulighed for at være aktiv på cykelryg, klatre eller rafte.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

REJSETID: 01.06 - 31.10.2024

Information og rejseprogram

1. dag: Ankomst til Norge (Larvik-Noresund 172 km)

Turen starter i fjeldområdet Norefjell i Noresund, som ligger ca. 2,5 time fra Larvik. Området er om vinteren et kendt skiområde, og om sommeren er det forvandlet til en lille naturperle.

2. dag: Norefjell-Beitostølen (179 km)

Turen fortsætter igennem Hallingdal til Gol. Besøg evt. HallingGlas, hvor I kan lave jeres eget kunsthåndværk i glas eller Gordarrike Middelalderpark med Gol Stavkirke. Videre til Beitostølen, hvor I overnatter på turens 2. nat.

3. dag: Beitostølen-Geiranger (207 km)

Dagens tur går over den hyggelige by Lom med en berømt stavkirke fra slutningen af 1100-tallet.

I har også mulighed for en afstikker til Jotunheimen Nationalpark med Norges højeste fjeld Galdhøpiggen på 2.469 meter. Ad en snoet vej ned til Geiranger by kommer I frem til dagens mål i bunden af den fantastiske Geirangerfjord – verdens smukkeste fjord.

4. dag: Geiranger-Sogndal (214 km)

I dag går turen igen sydover. Lige syd for Geiranger er der mulighed for at tage en afstikker op til udsigtspunktet Dalsnibba – hvorfra man i klart vejr har en enestående udsigt. Videre forbi Skei til Sogndal ved den majestætiske Sognefjord.

5. dag: Sogndal-Geilo (168 km)

Dagen starter med en 10 minutters fjordsejlads, hvor I krydser Sognefjorden, før I skal køre gennem den 24,5 km lange Lærdalstunnel. I Aurland kan I gøre en afstikker til Flåm og tage med toget Flåmbanen til Myrdal. En smuk tur, der tager 2 timer. Eller I kan køre direkte fra Aurlandsdalen til Geilo, hvor endnu en overnatning finder sted.

6. dag: Geilo-Oslo (230 km)

Fra Geilo køres der videre til Oslo, hvor I har turens sidste overnatning.

7. dag Hjemrejse

Individuel hjemrejse fra enten Oslo, Larvik eller Kristiansand.

Highlight: udsigtspunktet Dalsnibba

Gå ikke glip af et af de mest spektakulære udsigter i Norge i 1500 m højde

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

 • 1 overnatning med morgenmad i Noresund
 • 1 overnatning med morgenmad i Beitostølen
 • 1 overnatning med morgenmad i Geiranger
 • 1 overnatning med morgenmad i Sogndal
 • 1 overnatning med morgenmad i Geilo
 • 1 overnatning med morgenmad i Oslo
 • Overfart tur/retur (1 bil, 2 personer)
 • Udførlig rejsemappe med info om turen og hoteller. Modtages pr. mail 30 dage før afrejse 

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.