Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rundrejse 3 - Oplev Lofoten

På denne rundrejse besøger I bl.a. den unikke og charmerende øgruppe Lofoten med stejlt stigende bjerge, fuglefjelde, fjerntliggende fiskelandsbyer.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Bestil rundrejse 3

 • Oplev Lofoten

  Rundrejse 3 highlights: Krydsning af Polarcirklen, Hurtigruten, Trollstigen, Trondheim, Lofoterne, Kystvej 17. Udbydes i perioden 15/5-31/10 2019.

  14 dage Fra 11.845,- pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 22/1 2019, gældende for afrejse uge 23 2019

Information og program:

1. dag: Ankomst i Norge (Larvik-Oslo 130 km)
Fortsæt til den norske hovedstad og oplev den travle storby! Overnatning i Oslo.

2. dag: Oslo - Dombås (340 km)
Kør nordpå langs den største sø i Norge, Mjøsa, den olympiske by Lillehammer og videre gennem den traditionsrige Gudbrandsdalen op til Dombås. Overnatning i Dombås.

3. dag: Dombås-Steinkjer (320 km)
Fortsæt via Oppdal og Støren til Trondheim. I har tid til at besøge denne gamle by med Nidaros-katedralen inden turen går videre til Steinkjer. Overnatning i Steinkjer.

4. dag: Steinkjer-Sandnessjøen (345 km)
Efter morgenmad på hotellet, tag den smukke kystvej 17. Hele tre færgeoverfarter er på programmet: fra Holm til Vennesund, fra Horn til Anddalsvåg og fra Forvik til Tjøtta. (overfarterne er ikke inkluderet i prisen)

5. dag: Sandnessjøen-Bodø (305 km)
I dag vil I krydse polarcirklen. Tag E6 via Mo i Rana, Rognan og Fauske langs den fantastiske skærgård til Bodø. Overnatning i Bodø.

6. dag: Bodø-Svolvær (250 km)
I dag er Lofoterne på programmet. Fra Bodø, tager I en færge til Moskenes. Lofoterne imponerer med spidse, grønne bjerge, hvide sandstrande og verdenskendt fiskeri.

7. og 8. dag: Lofoterne
I har nu 2 dage til at udforske de smukke Lofoten-øer på egen hånd. Overnatning i Svolvær.

9. dag: Svolvær-Narvik (310 km)
Efter morgenmaden forlader I Lofoterne og kører til Narvik. Overnatning i Narvik.

10. dag: Narvik-Mo i Rana (425 km)
I forlader Narvik i sydlig retning og kører langs den seværdige kyst mod Bodø. Færgeoverfart fra Skarberget til Bognes og videre gennem fjeldområdet Saltfjellet. Efter at have krydset polarcirklen, ankommer I Mo i Rana, hvor der overnattes.

11. dag: Mo i Rana-Trondheim (480 km)
I dag fortsætter I sydpå til den lille by Mosjøen, videre gennem Namdalen til Snåsa og langs søen af det samme navn via Steinkjer til Trondheim. Overnatning i Trondheim.

12. dag: Trondheim-Molde (220 km)
Tag E39 via Orkanger til Halsa. Færgen til Kanestraum. Fortsæt til Kristiansund, som ligger på tre øer, der er forbundet med broer. Via den legendariske Atlantic Road når I Molde, hvor der overnattes.

13. dag: Molde-Beitostølen (315 km)
Besøg det imponerende bjerg Trollveggen, før I fortsætter til Trollstigen med sine berømte hårnålesving. Via den berømte ”Ørnesvingen” med en fantastisk udsigt over Geirangerfjorden, fortsætter I gennem Ottadalen til Lom og Beitostølen. Færgeoverfarter fra Sølsnes til Åfarnes og fra Linge til Eidsdal (ikke inkl.).

14. dag: Hjemrejse (Beitostølen- Larvik 355 km)
Individuel hjemrejse med Color Line fra Larvik.

Inkluderet i rejsen er:

 • 1 overnatning med morgenmad i Oslo
 • 1 overnatning med morgenmad i Dombås
 • 1 overnatning med morgenmad i Steinkjer
 • 1 overnatning med morgenmad i Sandnessjøen
 • 1 overnatning med halvpension i Bodø
 • 3 overnatninger med halvpension i Svolvær
 • 1 overnatning med halvpension i Narvik
 • 1 overnatning med halvpension i Mo i Rana
 • 1 overnatning med morgenmad Trondheim
 • 1 overnatning med halvpension i Molde
 • 1 overnatning med halvpension i Beitostølen
 • Skarberget-Bognes og Bodø-Moskenes
 • Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

 

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.

Se også vores andre rundrejser