Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skærgård til Højfjeld - Rundrejse

En betagende 5 dages rundrejse i egen bil.

Rundrejse 1

Kør-selv fra Skærgård til Højfjeld

Fra billedskøn skærgårdsmarina i Bjørnevåg og videre langs Boknafjord med skærgårdsidyl til Sand og via sommervejen over fjeldet og ned gennem Setesdalen for at slutte ved Byglandsfjord. En betagende 5 dages rundrejse i egen bil.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Find pris og bestil

 • Skærgård til Højfjeld

  Rundrejse 1 Highlights: Preikestolen, Lysefjord, Skærgården Norges sydligste punkt, Setesdal, Byglandsfjord Udbydes i perioden 1/6-30/10 2021

  5 dage Fra 3.570,- Pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur

  Priserne er markedspriser fra 18/11 2019, gældende for afrejse uge 24 2020

Rejsetid: 01.06 - 30.10 2021

Information og rejseprogram

1. dag: Ankomst til Norge (Kristiansand-Bjørnevåg 85 km)

Turen går til Bjørnevågs skærgårdsidyl knap halvanden times kørsel fra Kristiansand. Tag evt. en afstikker til Lindenes Fyr, som er Norges sydligste landfaste punkt, kun 40 km fra Bjørnevåg. I Bjørnevåg kan I gå en tur i den hyggelige marina og nyde udsigten over skærgårdens vand til de træklædte bakker.

2. dag: Bjørnevåg-Sand (290 km)

Fra Bjørnevåg fortsættes langs kysten mod vest. Undervejs passeres Flekkefjord. Videre til Byrkjedal, herefter langs Boknafjord med Skærgårdsidyl til Sand.

3. dag: Sand

Brug dagen som I har lyst til, Sand ligger ved vestnorges største fjord Suldalslågen, hvilket gør byen til et smukt sted at nyde fjordnorge.

4. dag: Sand-Byglandsfjord (280 km)

I dag går turen til Byglandsfjord i Setesdal. Setesdal forbinder Haukelifjeld i nord med Kristiansand på solkysten i syd. Interessant i Setesdal er f.eks. kirken i Bykle, som blev bygget i 1619. Den er blandt de mindste kirker i Norge.

5. dag: Hjemrejse (Byglandsfjord-Kristiansand 73 km)

Individuel hjemrejse via Kristiansand med Color Line

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

 • 1 overnatning med morgenmad i Bjørnevåg
 • 2 overnatninger med halvpension i Sand
 • 1 overnatning med halvpension i Byglandsfjord
 • Udførlig rejsemappe med info om turen

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori

Tilkøb af ekstra overnatninger

I har nu mulighed for at tilkøbe ekstra overnatninger på de ovennævnte hoteller, hvis I ønsker at tilbringe lidt ekstra tid et bestemt sted. Ønsker I dette, skal I kontakte Kundeservice på tlf. 99 56 19 00.

Ønsker I at købe rundrejsen med det antal overnatninger, som er beskrevet ovenfor, skal I bestille via den grønne "Bestil nu-knap".

Bemærk: Alle rundrejser skal bestilles senest 10 dage før afrejse dato, uanset om der tilkøbes ekstra overnatning eller ej.