Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skærgård til Højfjeld - Rundrejse

En betagende 5 dages rundrejse i egen bil.

Rundrejse 1

Kør-selv fra Skærgård til Højfjeld

Fra billedskøn skærgårdsmarina i Bjørnevåg og videre langs Boknafjord med skærgårdsidyl til Sand og via sommervejen over fjeldet og ned gennem Setesdalen for at slutte ved Byglandsfjord. En betagende 5 dages rundrejse i egen bil.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Find pris og bestil

 • Skærgård til Højfjeld

  Rundrejse 1 Highlights: Preikestolen, Lysefjord, Skærgården Norges sydligste punkt, Setesdal, Byglandsfjord. Udbydes i perioden 1/6-30/10 2023. Skal bestilles senest 14 dage før afrejsedato. 

  4 nætter Fra 3930,- Pr. person Bestil nu

  Inkl. overfart tur/retur (1 bil, 2 personer)
  Priserne er markedspriser fra 18/11 2022, gældende for afrejse uge 23 2023

Rejsetid: 01.06 - 30.10 2023

Information og rejseprogram

1. dag: Ankomst til Norge (Kristiansand-Bjørnevåg 85 km)

Turen går til Bjørnevågs skærgårdsidyl knap halvanden times kørsel fra Kristiansand. Tag evt. en afstikker til Lindenes Fyr, som er Norges sydligste landfaste punkt, kun 40 km fra Bjørnevåg. I Bjørnevåg kan I gå en tur i den hyggelige marina og nyde udsigten over skærgårdens vand til de træklædte bakker.

2. dag: Bjørnevåg-Sand (290 km)

Fra Bjørnevåg fortsættes langs kysten mod vest. Undervejs passeres Flekkefjord. Videre til Byrkjedal, herefter langs Boknafjord med Skærgårdsidyl til Sand.

3. dag: Sand

Brug dagen som I har lyst til, Sand ligger ved vestnorges største elv Suldalslågen, hvilket gør byen til et smukt sted at nyde fjordnorge.

4. dag: Sand-Byglandsfjord (280 km)

I dag går turen til Byglandsfjord i Setesdal. Setesdal forbinder Haukelifjeld i nord med Kristiansand på solkysten i syd. Interessant i Setesdal er f.eks. kirken i Bykle, som blev bygget i 1619. Den er blandt de mindste kirker i Norge.

5. dag: Hjemrejse (Byglandsfjord-Kristiansand 73 km)

Individuel hjemrejse via Kristiansand med Color Line

OMFATTENDE REJSEPAKKE

Inkluderet i rejseprisen

 • 1 overnatning med morgenmad i Bjørnevåg
 • 2 overnatninger med morgenmad i Sand
 • 1 overnatning med morgenmad i Byglandsfjord
 • Overfart tur/retur (1 bil, 2 personer)
 • Udførlig rejsemappe med info om turen og hoteller. Modtages pr. mail 30 dage før afrejse 

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori