Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Grupperejser til Hovden

Hygge på højfjeldet i en klasse for sig

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Herlige Hovden til hele flokken

Få timer fra Danmark og små 900 meter over havets overflade ligger Hovden. En lille fjeldby med en storslået udsigt og mange attraktioner, aktivitetsområder og kulturelle tilbud – midt i den bjergtagende natur. Inden- og udendørs badeland, mountainbike på fjeldruter og lystfiskeri i den verdensberømte lakseelv Otra. Sæt også tid af til en vandretur i den berømte og smukke Setesdalen, hvor I kan vandre i vildmarken fra hytte til hytte, rappelle, riverrafte og køre Go-kart på bjergbaner. Et eldorado for fællesture til grupper og skoleklasser.

Når I alligevel er i området, skal I opleve Stavkirkerne og den store underjordiske mineralpark Evje, der præsenterer sjældne sten og mineraler fra hele verden. På samme lokalitet kan I afprøve klatreskoven og sejle med vandcykler.

Tilbud på overfart

  • Bustilbud - en busfuld for få penge med frihed til at vælge

    Fyld jeres bus med kolleger, holdkammerater eller venner og tag oppakningen på nakken. Lige nu kan I komme til Norge fra DKK 12.900,- t/r for en bus med 50 passagerer (voksne)

    Ring for at bestille
    99 56 20 55
    Ring for at bestille