Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Grupperejser til Geilo

Betagende Geilo

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Byen, bjergene og bedrifterne

Spil golf og tennis. Sejl kano, afprøv riverrafting med instruktør eller sving jer fra gren til gren i højdeparken. Besøg museerne og kirkerne på egnen. Fang fjeldørred i de nærliggende søer, elve og bjergbække med fælles fiskekort til over 50 forskellige fiskevande. Ja, Geilo har mange trækplastre. Destinationen ligger desuden på tærsklen til det smukke og spektakulære højfjeldslandskab Hardangervidda med rislende elve, krystalklare bjergsøer og rensdyr på de åbne vidder. Oplev Europas største fjeldplateau ridende, cyklende eller vandrende i fælles flok. Eller nyd de varierede landskaber i området fra togkupé med panoramaudsigt til begge sider på den berømte Flåmsbanen – tur-retur.

Har man sagt Geilo har man også sagt Hallingskarvet, som I kan bestige trin for trin via stentrapper. Se frem til 6,5 km bjergtagende, smuk vandring til toppen.

Rammerne ufortalt – området rummer en mangfoldighed af muligheder og fantastisk natur.

Tilbud på overfart

  • Bustilbud - en busfuld for få penge med frihed til at vælge

    Fyld jeres bus med kolleger, holdkammerater eller venner og tag oppakningen på nakken. Lige nu kan I komme til Norge fra DKK 12.900,- t/r for en bus med 50 passagerer (voksne)

    Ring for at bestille
    99 56 20 55
    Ring for at bestille