Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dyreparken Kristiansand

Oplev Dyreparken i Kristiansand

Med Color Line kan du spare penge på entrébilletterne, køb dem sammen med din overfart.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om Dyreparken

Tag hele familien med til Norges største forlystelsespark, beliggende bare 10 minutters kørsel fra Kristiansand by. Her kan I opleve alverdens spændende dyr fra tigre til orangutanger, prøve en tur i en af de mange sjove forlystelser, gå på opdagelse i virkelighedens Kardemomme By eller møde klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven. Bo på Dyreparken Hotel, der ligger det helt tæt på Dyreparken.

Køb entrébilletterne til Dyreparken når du booker din overfart til Kristiansand.

Udforsk Dyreparken og læs meget mere om mulighederne på Dyreparkens hjemmeside her.

Højdepunkter fra Dyreparken

Det kan i opleve

Kardemommeby

I Kardemommeby sker der altid noget. Oplev den autentiske stemning fra Thorbjørn Egners børnebøger. Hold øjne og ører åbne, for det er ikke til at vide hvornår røverne Kasper, Jesper og Jonatan dukker op! I kan besøge de velkendte steder og personer fra bøgerne, tag fx. i cirkus, på politistationen, eller besøg Tobias i sit tårn.

Dyrelivet

I Dyreparken finder du alt fra krokodiller og edderkopper til vandrene pinde og en rutsjebane der giver sus i maven. Lær om verdens over 30 millioner forskellige insekter, eller mød den charmerende leder af chimpanserne- Julius. "Junglen" i dyreparken er opdelt i abeskoven, tågeskoven og fuglehuset. Når i løber tør for energi kan i tanke op i vaffelstuen der altid serverer nystegte vafler.

Hakkebakkeskoven

Mød dyrene fra hakkebakkeskoven.

Fra maj 2017 kan i tage på en 40 minutters oplevelsesrig togtur gennem skoven, og leve jer ind i Thorbjørn Egners udødelige univers. På turen gennem skoven stopper toget undervejs ved små forestillinger fra Hakkebakkeskoven i Thorbjørn Egners ånd.

(Toget kører hver dag i sommersæsonen og i weekenderne hele maj, juni og august)

Køb entrebilletterne hos Color Line og spar penge

Rejs med Color Line og spar penge på entrebilletterne til Dyreparken i Kristiansand.
Når du booker en pakkerejse eller en overfart på ruten Hirtshals - Kristiansand, bliver du, sidst i bookingforløbet, tilbudt at købe billige entrebilletter til Dyreparken i Kristiansand.