Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dyreparken Kristiansand

Dyreparken i Kristiansand

Tag trygt børnene med i Dyreparken

Denne sommer vil der være kapacitetsbegrænsning på, når du besøger Dyreparken dvs. der vil være færre gæster og dermed endnu mere plads. I tillæg er åbningstiden forlænget med 3 timer mere end normalt, således at du og hele familien trygt kan udforske Norges største forlystelsespark fra kl. 08.00-20.00 hele sommeren. Vi anbefaler, at I bestille entrebilletterne til Dyreparken på forhånd. 

Oplev Dyreparken i Kristiansand

I Dyreparken i Kristiansand kan du og familien opleve et sand slaraffenland af børnevenlige oplevelser. Her er alt fra Kardemomme By, Dyrene i Hakkebakkeskoven, Cirkus Jesper til sjove forlystelser for både og store og små - og for ikke at forglemme den mest fantastiske Dyrepark med 127 forskellige dyrearter. Samt selvfølgelig Kaptein Sabeltann - en norsk sørøver med egen sørøverby og et univers, som fortryller hele familien.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om Dyreparken

Tag hele familien med til Norges største forlystelsespark, beliggende bare 10 minutters kørsel fra Kristiansand by. Her kan I opleve alverdens spændende dyr fra tigre til orangutanger, prøve en tur i en af de mange sjove forlystelser, gå på opdagelse i virkelighedens Kardemomme By eller møde klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven. Bo på Dyreparken Hotel, der ligger det helt tæt på Dyreparken.

Vi anbefaler, at I bestiller jeres entrebilletter forud for jeres besøg. Det er både hurtigst og billigst at gøre dette via Dyreparkens hjemmeside, hvor I også kan læse endnu mere om Norges største forlystelsespark. 

Højdepunkter fra Dyreparken

Det kan i opleve

Kardemommeby

I Kardemommeby sker der altid noget. Oplev den autentiske stemning fra Thorbjørn Egners børnebøger. Hold øjne og ører åbne, for det er ikke til at vide hvornår røverne Kasper, Jesper og Jonatan dukker op! I kan besøge de velkendte steder og personer fra bøgerne, tag fx. i cirkus, på politistationen, eller besøg Tobias i sit tårn.

Dyrelivet

I Dyreparken finder du alt fra tigere og edderkopper til vandrene pinde og en rutsjebane der giver sus i maven. Lær om verdens over 30 millioner forskellige insekter, eller mød den charmerende leder af chimpanserne- Julius. "Junglen" i dyreparken er opdelt i abeskoven, tågeskoven og fuglehuset. Når i løber tør for energi kan i tanke op i vaffelstuen der altid serverer nystegte vafler.

Hakkebakkeskoven

Mød dyrene fra hakkebakkeskoven.

Fra maj 2017 kan i tage på en 40 minutters oplevelsesrig togtur gennem skoven, og leve jer ind i Thorbjørn Egners udødelige univers. På turen gennem skoven stopper toget undervejs ved små forestillinger fra Hakkebakkeskoven i Thorbjørn Egners ånd.

(Toget kører hver dag i sommersæsonen og i weekenderne hele maj, juni og august)