Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kom hurtigt til Norge med SuperSpeed

Med Color Lines 4 daglige afgange over Skagerrak er det enkelt at finde en overfart der passer for dig, når du enten rejser til eller fra Norge. Overfarten med Superspeed tager kun 3,5 time.

Book overfart Danmark - Norge Norge - Danmark

Vigtig Information

De Norske myndigheder har ændret deres rejsevejledning. Fra midnat 19. september blev Danmark rød. Dette betyder at alle passagerer skal i 10 dages karantæne ved indrejse fra Danmark til Norge. Rejsevejledningen opdateres løbende og kan ændres med kort varsel. Vi anbefaler, at du holder dig opdateret. 
Se opdateret rejsevejledning fra de norske myndigheder.

 Læs mere om karantænereglerne.

Mundbind om bord

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark og på tilhørende terminaler. Læs mere om brug af mundbind.

Midlertidig ændring om bord

Fra og med 25. september ændrer vi midlertidig servicetilbuddet om bord:

Siddepladser
Mad og drikke
Åbningstider i butikkerne 

Aktuelle tilbud

Velkommen ombord SuperSpeed

Ombord på SuperSpeed finder du fire taxfree butikker, komfortable siddepladser, legerum til børn og selvfølgelig lækker mad. Nyd aktiviteterne og lækker mad på din færge til Norge.

Captain Kid

I skoleferien er børnenes egen Captain Kid om bord med skattejagt og andre sjove aktiviteter

Velkommen om bord på SuperSpeed!