Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære shows i Show Lounge

Oplev Norges mest sete shows, helt gratis. Hver aften kan du se spektakulære shows i Color Magic og Color Fantasys teatersal Show Lounge. Velkommen til!

Showene er et fyrværkeri af dans, musik, farver og spilleglæde

Shows er inkluderet i cruisebilletten.

Vores musikere udfører hver aften et fyrværkeri af dans, musik, farver og oplevelse. Download vores mobil-app før du rejser, og bestil drikkevarer nemt fra din mobiltelefon i Show Lounge eller fra tjenerne, der går rundt i salen. Læn dig tilbage og gør dig klar til at nyde en vidunderlig rejse ind i den musikalske verden. 

Skibene har forskellige shows, med forskellige temaer. Den ene forestilling udføres på strækningen af Oslo-Kiel, den anden på Kiel-Oslo.

Se Show Lounge i 3D

Shows på Color Fantasy

I love NY (Oslo-Kiel)

Vi er inviteret til fest i byen som aldrig sover. Oplev Frihetsgudinden, Broadway og Times Square. Med klassiske sange som New York stae of mind, Broadway baby og selvfølgelig New York, New York, er der en hel nats begivenheder i The Big Apple!

Spilles på: Color Fantasy
Varighed: 45 minutter

Born this way (Kiel-Oslo)

Vi er i et gammelt teater, tæppet går op, og vi lokkes ind i et eventyr af lidenskab, musik, sang og dans. Musikken strækker sig fra 80's hits til Bach, Lady Gaga og Queen. Her kan publikum forvente store visuelle oplevelser, spændende overraskelser og ekstravagante kostumer.

Spilles på: Color Fantasy
Varighed: 45 minutter

Shows på Color Magic

Silverscreen (Oslo-Kiel)

Silverscreen tager publikum med ind i en verden af sang og film med fantastiske vokalister, dansere og moderne elegance. Showet har en eksplosiv åbning som hædrer et af verdens mest elskede bands; Queen, før det fortsætter med hits som Footloose, Skyfall og en medley fra Mamma Mia. Afsluttes med en dejlig, skræddersyet version af Elton John's Circle of Life.

Spilles på: Color Magic f.o.m. 12. september
Varighed: 45 minutter

Style & Rhythm (Kiel-Oslo)

En fordybende oplevelse, der kombinerer stil og rytme - det ikoniske og det moderne. Uanset hvilke rytmer du foretrækker, vil du finde dem på denne rejse gennem populær musik. Fra Havanas latinske rytmer til Ed Sheerans moderne, akustiske lyd og Grace Kelly's legende verden. Før showet er forbi, får du også chancen for at vise din stil og rytme.

Spilles på: Color Magic f.o.m 13. september
Varighed: 45 minutter

Lyst til VIP-pladser i Show Lounge?

Lyst til VIP-pladser i Show Lounge?

Kan reserveres sammen med turen, via Min Side eller via telefon (99 56 19 00). Sælges også i receptionen om bord, når der er ledige pladser. Tilmelding senest: 30 minutter før show start.

Forudbestil et bord til showet! Tilbuddet er op til 4 personer ved et bord og indeholder 1 flaske champagne.

Pris: NOK 549, -

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

I perioden 15.06. - 20.08. er det desværre ikke mulig at købe VIP-pakken i receptionen om bord. VIP-pakke kan kun forhåndsbestilles online.

Information

Åbningstider:

Show 1: kl 19.00
Dørene åbnes kl 18.30

Show 2: kl 21.00
Dørene åbnes kl 20.30

PS. Du bør komme tidligt for at sikre plads.

Kapacitet:

Fantasy Show Lounge har plads til 440 personer
Magic Show Lounge har plads til 585 personer

Bordreservation:

Ikke muligt (Kun VIP)

Servering

Show Lounge serverer drinks og et udvalg af enkle snacks.

Download mobilappen før du rejser, og bestil drikkevarer nemt via din mobil.

Beliggenhed

Forrest, dæk 6 og 7

Rygning

Rygefri zoner og tidspunkter

Produktion

Forestillingen hos Color Magic produceres i samarbejde med Belinda King Creative Productions, og forestillingen hos Color Fantasy produceres i samarbejde med 2Entertain.

Navn på Show lounge

Color Fantasy

Fantasy Show Lounge

Color Magic

Magic Show Lounge