Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Endnu mere sommer med Color Line

Color Line kan nu tilbyde et endnu større udvalg - book ferieboliger og hoteller i hele Norge, gennem et nyt samarbejde med Novasol og Scandic.

Her får du adgang til næsten 3.000 ferieboliger i hele Norge. 

Book overnatning først gennem linket nedenfor og dernæst overfart - eller omvendt. 

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg sikret plads på skibet?
Nej, men hvis du bestiller i god tid, har vi normalt ledige pladser. Køb overfarten her.

Hvorfor kan jeg kun bestille overnatning?
Vi arbejder i øjeblikket på at lancere en helt ny bookingløsning med et større udvalg af overnatningssteder. Det vil i den mellemliggende periode ikke være muligt at booke en overfart og overnatning som en pakke på denne destination. Hver del skal bestilles separat.

Hvordan booker jeg overfarten?
Klik her for at købe overfarten efter booking af overnatningssted. Vælg om du skal rejse til Larvik eller Kristiansand.

Vigtig information i forbindelse med COVID-19
For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Sommer destinationer hos Color Line

Norge er det perfekte ferieland, for børn, for 2 eller på egen hånd. Tæt på Danmark og alligevel fyldt med anderledes oplevelser, kultur og fremmede natur.