Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie for hele familien lige i nærheden

Trysil, Hemsedal, Hafjell og Kvitfjell er vokset hos Color Line. 

Her får du adgang til 3.000 overnatningssteder i Norge. Vælg hvor du vil hen i Norge, eller blot hvornår og hvor mange i vil rejse. Der er noget for enhver :)

Hvordan bestiller du alle de nye overnatningssteder?

Du kan frit søge dig frem til overnatningssted, destination og hvornår det passer ind i jeres kalender i denne nye søgefunktion - tast ind i kalenderen nedenfor og se det fulde udvalg. 

Vær opmærksom på at overnatning og overfart købes separat.

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg sikret plads på skibet?
Nej, men hvis du bestiller i god tid, har vi normalt ledige pladser. Køb overfarten her.

Hvorfor kan jeg kun bestille overnatning?
Vi arbejder i øjeblikket på at lancere en helt ny bookingløsning med et større udvalg af overnatningssteder. Det vil i den mellemliggende periode ikke være muligt at booke en overfart og overnatning som en pakke på denne destination. Hver del skal bestilles separat.

Hvordan booker jeg overfarten?
Klik her for at købe overfarten efter booking af overnatningssted. Vælg om du skal rejse til Larvik eller Kristiansand.

Vigtig information i forbindelse med COVID-19
For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer.

Populære destinationer

Læs mere om vores mest populære destinationer og se vores anbefalinger

Skiferie destinationer hos Color Line

Højt til himlen, frisk luft og fuld fart nedover. Norge er en herlig legeplads for familien, der gerne vil være sammen om sjove oplevelser i sneen. Her kan du se hele udvalget af både hoteller, lejligheder og andre typer overnatning - mens du også blot kan finde den perfekte overfart til jeres skiferie.