Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Vrådal

Book skiferie i Vrådal

Vrådal giver fuld valuta for pengene

Billig skiferie med mange timer på ski og næsten ingen ventetid ved liften. God for begyndere bedre for børnene og bedst for hele familien

Og med familien mener vi også de medlemmer, der har prøvet det før og forlanger fart under skiene.

Velkommen til Vrådal. Velkommen til et på én gang idyllisk og topprofessionelt skicenter, der byder på boulevardbrede pister, nærmest køfrie lifte og opgraderet børneområde med egen lift – samt, ej at forglemme, alpine udfordringer for alle. Både til dem, der har brug for at øve sig – og for dem, der har brug for at vise, at de slet ikke har brug for at øve sig.

Sagt på en lidt anden måde. Vrådal giver fuld valuta for pengene og sneoplevelser fra morgen til aften. Tæt på Danmark, tæt på pisterne fra hele paletten og oplagt til den koncentrerede familieferie. Eller den forlængede weekend som man bare får lyst til at forlænge.

Se mere om overnatningssteder i Vrådal her

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Bemærk for vinter 2019/2020

Skiliften til højre på toppen (E-Brettrekket) er lukket mandag til fredag i ugerne 1-6 og 9-14. Liften er åben lørdag-søndag.

Værd at vide om Vrådal

Næsten ingen ventetid ved lifterne

Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid. Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.
 

Skiskole i Vrådal

For foden af bakkerne ligger børneområdet Troll-Land med Skiskole Vrådal. Her venter rullebånd, tallerkenlift, sjove legefigurer og en varm hytte. Alt er i børnehøjde, så ungerne kan kælke og stå på ski under trygge forhold. Alle børn låner hjelme gratis på skiferie i Vrådal, og børn under 7 år kan tage lifterne uden at betale.

Lækker langrend

Går I efter langrend, har Vrådal både løjper på fjeldet og løjper, der bugter sig gennem Telemarks stille skove og smukke natur. De fleste af overnatningsstederne ligger tæt på langrendsløjperne, så I kan hurtigt få sne under skiene.

Skiweekend med tid på ski

Vrådal ligger blot godt 2 timers kørsel fra Larvik eller Kristiansand, så området er velegnet til en koncentreret skiweekend. Tag et par dage eller tre med ski fra morgen til aften. Vrådal har hyggelige langrendsløjper, godt alpint skiløb og et sjovt børneområde. En billig skiferie med oplevelser for hele familien - hele weekenden.
 

Vidste du at...

1

...Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid.

2

...Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.

3

...Alle børn låner hjelme gratis på skiferie i Vrådal, og børn under 7 år kan tage lifterne uden at betale.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.