Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Vrådal

Billig skiferie med mange timer på ski og næsten ingen ventetid ved liften

I det idylliske Vrådal kan hele familen få en billig skiferie med mange timer på ski. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vrådal venter lige om hjørnet i mere end én forstand: Turen fra Danmark er kort, I bor få meter fra pisterne, og der er næsten ingen ventetid ved lifterne. Perfekt til en skiweekend fyldt med oplevelser.

Se mere om overnatningssteder i Vrådal her

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Specialtilbud - kun for Color Lines gæster 2018/19

Få 10% rabat på liftkort

Uge 1-6 og 9-11

Få 20% rabat på liftkort

Uge 12-15

Få 10% rabat på skileje

Uge 1-6 og 9-11

Få 20% rabat på skileje

Uge 12-15

Rabat på ordinære priser (min. 5 dage ).
Købes direkte på skicenteret i Vrådal.
Husk at vise din Color Line billet.

ALL SKI INKLUSIVE

5 dages liftkort og 5 dages skileje. I lejeperioden kan der frit byttes udstyr mellem alpin, snowboard og langrend*.

Voksen 16 år +: NOK 2090,-
Ungdom 7-15 år: NOK 1570,-
Barn 0-6 år: NOK 430,-

*ALL SKI INKLUSIVE PAKKEN skal købes direkte på skicenteret i Vrådal. Husk at vise din Color Line billet. Tilbuddet gælder uge 1-15 med undtagelse af uge 7 og 8.
 

Bemærk for vinter 2019

Skiliften til højre på toppen (E-Brettrekket) er lukket mandag til fredag i ugerne 1-6 og 9-14. Liften er åben lørdag-søndag.

Værd at vide om Vrådal

 • Næsten ingen ventetid ved lifterne

  Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid. Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.
   

 • Skiskole i Vrådal

  For foden af bakkerne ligger børneområdet Troll-Land med Skiskole Vrådal. Her venter rullebånd, tallerkenlift, sjove legefigurer og en varm hytte. Alt er i børnehøjde, så ungerne kan kælke og stå på ski under trygge forhold. Alle børn låner hjelme gratis på skiferie i Vrådal, og børn under 7 år kan tage lifterne uden at betale.

 • Lækker langrend

  Går I efter langrend, har Vrådal både løjper på fjeldet og løjper, der bugter sig gennem Telemarks stille skove og smukke natur. De fleste af overnatningsstederne ligger tæt på langrendsløjperne, så I kan hurtigt få sne under skiene.

 • Skiweekend med tid på ski

  Vrådal ligger blot godt 2 timers kørsel fra Larvik eller Kristiansand, så området er velegnet til en koncentreret skiweekend. Tag et par dage eller tre med ski fra morgen til aften. Vrådal har hyggelige langrendsløjper, godt alpint skiløb og et sjovt børneområde. En billig skiferie med oplevelser for hele familien - hele weekenden.
   

 • Telemark Super Ski

  Telemark Super Ski er et samarbejde mellem skidestinationerne i Telemark. Køber du liftkort til én destination, kan du også bruge det hos de andre. Du betaler kun et sted. Enkelt og hurtigt. Liftkort gælder på:

  • Gaustablikk Skisenter
  • Raulandsfjell Alpinsenter og Vierli Skisenter
  • Vrådal Skisenter
  • Gautefall Skisenter

Skigaranti for Vrådal 1/12-2018 - 22/4 2019

Alpin:

2 nedfarter, 3 lifte

Langrend:

Ingen skigaranti

Værd at vide om Vrådal...

...Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid.

...Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.

...Alle børn låner hjelme gratis på skiferie i Vrådal, og børn under 7 år kan tage lifterne uden at betale.