Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Vrådal

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Vrådal

Book en skiferie med hotel, hytte eller lejlighed i Vrådal. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Se nogle af vores favoritter nedenfor. Rejser du med Color Line til Vrådal er der i tillæg særligt gode priser på liftkort og skileje. Se under rabatter.

Skiweekend med tid på ski

Vrådal ligger blot godt 2 timers kørsel fra Larvik eller Kristiansand, så området er velegnet til en koncentreret skiweekend. Tag et par dage eller tre med ski fra morgen til aften. Vrådal har hyggelige langrendsløjper, godt alpint skiløb og et sjovt børneområde. En billig skiferie med oplevelser for hele familien - hele weekenden.
 

Sommer i Vrådal

I Vrådal får I fine, hvide sandstrande med udsigt til Telemarks bjergtagende landskab, og der er aktiviteter for hele familien