Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Oplevelser i Vrådal

Børnevenlig sommerferie

I Vrådal får I fine, hvide sandstrande med udsigt til Telemarks bjergtagende landskab, og der er aktiviteter for hele familien

Søens lavvandede kyst er perfekt til en badeferie for de mindste, og i Straand Sommerland kan de store slå sig løs på vandtrampoliner eller udforske søen i pedalbåde.

Brug dagen på at bygge sandslotte ved søbredden eller tag på slusecruise rundt på de lokale søer, hvor I kan være heldige at hilse på en af områdets mange bæverfamilier.

Vi har udvalgt de bedste tilbud på sommerferie i Vrådal, og der er noget for enhver familiesmag. Hvad enten I er til hotel eller hytte, er I garanteret naturskønne og børnevenlige omgivelse på jeres ferie.

Med Color Line er Vrådal lige i nærheden. Sæt kurs mod Norge på Colorline.dk 

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Naturbaserede aktiviteter i Vrådal

Se den fortryllende natur langs søen Nisser, smukke fjelde og vidunderlige skove. Sommeren i Vrådal byder på muligheder for hele familien.

For hele familien

​Vrådal tilbyder en masse aktiviteter for hele familien. Hvad med en tur med gondolen, kanosejlads eller en cykeltur langs idylliske grusveje eller ned ad cykelparken, der løber fra topstationen til basestationen ved skicentret.

Ved skicentret er der også en stor legeplads med springpude, vipper, legerum og klatrestativ. Det ligger ved siden af skateparken.

Strandene ved søen Nisser er perfekte til børn, sandet er fint, hvidt og det lave vand. Tag din familie med på en picnic til grillområdet og server dem frisklavede hotdogs, hamburgere osv.

Det kan du opleve i Vrådal

Om Telemark

Telemark har noget for enhver smag, fra kyst til højt bjerg.

Straand Sommerland

Straand Sommerland ligger ved søen lige under hotellet.

M/S Fram

Veteranbåden M/S Fram sejler på søerne Nisser og Vråvatn fra Vrådal.

Kviteseid Bygdetun

Kviteseid Bygdetun er et af det ældste museum i landet og blev etableret i 1907

Bø Sommerland

Skandinaviens største vandpark med vandsjov til alle aldre

Åmdals Verk gruver

Historien om Åmdals Verk kobber miner starter tilbage i det 16. århundrede

Hulfjell

Hulfjell har en stor udendørs trampolinpark på vandet og byder sine gæster velkommen til gårdbesøg.

Eventyrhotellet

Dalen Hotel, kendt som "eventyrhotellet" fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoveder, tårne ​​og spir. Kombiner turen med en sejlads på Telemarkskanalen.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.