Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vrådal uden ventetid

Pisterne er for alle i Vrådal

Næsten ingen ventetid ved lifterne

Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid. Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.
 

Skiskole i Vrådal

For foden af bakkerne ligger børneområdet Troll-Land med Skiskole Vrådal. Her venter rullebånd, tallerkenlift, sjove legefigurer og en varm hytte. Alt er i børnehøjde, så ungerne kan kælke og stå på ski under trygge forhold. Alle børn låner hjelme gratis på skiferie i Vrådal, og børn under 7 år kan tage lifterne uden at betale.

Lækker langrend

Går I efter langrend, har Vrådal både løjper på fjeldet og løjper, der bugter sig gennem Telemarks stille skove og smukke natur. De fleste af overnatningsstederne ligger tæt på langrendsløjperne, så I kan hurtigt få sne under skiene.

Skiweekend med tid på ski

Vrådal ligger blot godt 2 timers kørsel fra Larvik eller Kristiansand, så området er velegnet til en koncentreret skiweekend. Tag et par dage eller tre med ski fra morgen til aften. Vrådal har hyggelige langrendsløjper, godt alpint skiløb og et sjovt børneområde. En billig skiferie med oplevelser for hele familien - hele weekenden.
 

Vidste du at...

1

...Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid.

2

...Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.

3

...Alle børn låner hjelme gratis på skiferie i Vrådal, og børn under 7 år kan tage lifterne uden at betale.

Skiprofil

Grønne

8 - 6,4 km

Blå

6 - 5,1 km

Røde

3 - 2,1 km

Sorte

3 - 2,6 km

Alpin

20 km

Langrend

5 løjper - 25 km

Beliggenhed

260 - 740 meter over havet

Snekanonanlæg

12 km pister, dækker ca. 80%

Skilifte

1 stolelift, 1 t-træk, 3 tallerkenlifte, 3 rullebånd

Liftkapacitet

7.000 pers./timen

Længste nedfart

6,4 km

Snowboardpark

Ja, 2 stk.

Offpiste

Ja, 3 (3 km i alt)

Skiskole

Ja

Kælkebakke til mindre børn

Ja, 60 m

Langrend i alt

25 km

Løjper i dal/skov

5 km

Løjper på fjeldet

20 km

Alpinpiste

20 stk.

Aftenski/lyspiste

1 stk.

Leje af kælk

NOK 100

Vigtig info

Lift E-Tallerkenlift er lukket mandag-fredag i uge 53-6 og uge 9-12m dog åbent lørdag og søndag i disse uger.