Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vrådal er god for alle

Vidunderlige Vrådal

I Vrådal får I fantastiske skioplevelser, der er til at komme i nærheden af, både økonomisk og transportmæssigt. Vrådal er et på én gang idyllisk og topprofessionelt skicenter, der byder på boulevardbrede pister, tilgængelige, næste køfrie lifte og opgraderede børneområder med egen lift - samt, ej at forglemme langrend i lange baner og alpine udfordringer for alle. 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Velkommen til Vrådal. Tæt på Danmark og med hytter få meter fra pister og kælkenakker. Her er alpine udfordringer for alle. Både til dem, der har brug for at øve sig – og for dem, der har brug for at vise, at de slet ikke har brug for at øve sig.

Sagt på en lidt anden måde. Vrådal giver fuld valuta for pengene og sneoplevelser fra morgen til aften. Tæt på Danmark, tæt på pisterne og tæt på perfekt, uanset om I er på udkig efter den koncentrerede familieferie eller den forlængede weekend, som man bare får lyst til at forlænge.

Se mere om overnatningssteder i Vrådal her

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.