Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Trysil

Trysil tilbyder hele vinternorge i koncentreret form med over 67 alpine nedfarter, langrend og børnevenlige pister.

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Trysil

Book en skiferie med hotel, hytter eller lejligheder i Trysil. Venligst vær opmærksom på, at du kun bestiller overnatningen til Trysil herunder, mens overfarten skal købes separat.

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg sikret plads på skibet?
Nej, men hvis du bestiller i god tid, har vi normalt ledige pladser. Køb overfarten her.

Hvorfor kan jeg kun bestille overnatning?
Vi arbejder i øjeblikket på at lancere en helt ny bookingløsning med et større udvalg af overnatningssteder. Det vil i den mellemliggende periode ikke være muligt at booke en overfart og overnatning som en pakke på denne destination. Hver del skal bestilles separat.

Hvordan booker jeg overfarten?
Klik her for at købe overfarten efter booking af overnatningssted. Vælg om du skal rejse til Larvik eller Kristiansand.

Vigtig information i forbindelse med COVID-19
For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også attraktioner, oplevelser og forlystelsesparker i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og attraktionernes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer.

Børnevenlig skiferie

Trysil for alle aldre

Sommer i Trysil

Trysil er også et populært reisemål om sommeren. Med mange forskelligartede aktiviteter og ikke mindst et bredt udvalg - kan I nyde den smukke natur. Her er alt fra vandreture på fjeldet til aktiv ferie fyldt med spænding for alle aldre.