Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Aktiv sommer i Trysil

Sjove og spændende aktiviteter for hele familien

Alle elsker Trysil om sommeren

Sidder I og overvejer, om Trysil er det rigtige sted at tage hen på ferie? Så tør vi godt love, at det er det!

Kender man Trysil i Norge, kender man det nok først og fremmest som en skisportsdestination, men Trysil har også masser at byde på om sommeren. Med nationalparkerne Rondane, Femundsmarka og Gutulia er det stedet at tage hen for alle naturelskere – om I vil have høj puls og kuperet terræn eller netop det modsatte. En Trysil-sommer byder på vandring i endeløse skove, store åbne vidder og langs brusende elve – og det meste af det kan gøres som familie! Desuden findes hele det velsmurte maskineri af overnatning, aktiviteter og dygtigt personale også om sommeren med masser af hygge og underholdning for alle!

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

På cykel og gåben

Det er en overvældende masse muligheder, når det kommer til vandring og cykelture i Trysil om sommeren, og det bedste er at forhøre jer, når I kommer frem. For der er noget for alle! I skal bare finde de ruter, der passer bedst til jeres ben og lyst til udfordringer. Cykelruterne byder på alt fra naturskønne stier til præparerede baner, blandt andet det helt unikke cykelområde Gullia med 20 kilometers fantastiske og spændende cykelbaner for både store og små. Der er også en cykelpark med masser af sjove udfordringer – en gratis forlystelse lige som det meste andet i Trysil Bike Arena. En Trysil-sommer er altså også for jer, der ønsker en aktiv sommer – ude i den smukke natur!

Klatrepark

Det kan være en nervepirrende overvindelse at begive sig rundt i trætoppene i Trysil klatrepark, men den bedste af slagsen! Klatreparken ligger centralt, nær Turistsenteret, og har noget for alle aldre og udgaver af vovemod (eller mangel på samme). Iført trygt sikkerhedsudstyr begiver I jer fra det ene træ til det andet gennem forskellige udfordrende baner: Zipline, hængebro, net og tunneller. Der er altid personale til at hjælpe jer i gang og forklare om sikkerhedsudstyret – og til at fiske dem ned, der mister modet undervejs. Det sker nu sjældent!

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tur med hund, lama eller hest?

En Trysil-sommer byder også på sjove og spændende ture med dyr! Tag for eksempel på hundeslædetur på hjul, guidede vandretur med Husky – eller hvad med en lama-tur?! Der er også gode muligheder for at komme en tur på hesteryg eller pony, også selvom I ikke ridder til dagligt. Skønne aktiviteter med firbenede venner – og smukke naturoplevelser, I vil huske længe!

Ture på elven

Trysilelven byder i sig selv på masser af aktiviteter – og også her vælger I selv, om I vil begive jer ud på et eventyr af den stille og rolige slags, eller om pulsen skal op.

I kan tage på en 10 km. lang rafting-tur med masser af spænding og udfordringer eller en lidt mere familievenlig udgave – men stadig uden I kommer til at kede jer! Ingen af turene kræver at I har raftet før.

Elven i Trysil byder også på rigtig gode surf-muligheder, og du kan prøve det, selvom du aldrig før har surfet. Guider hjælper dig i gang og lærer dig om sikkerhed og basale teknikker, så selv din første gang bliver en fantastisk oplevelse.

Canyoning/juving er en anden spændende måde at udforske elven på. Her bliver du udstyret med våddragt, redningsvest og hjelm – og så er det ellers bare at gå, hoppe, svømme og klatre dig vej gennem kløften ved Røafallene i Trysil. Belønningen til slut er et dejligt varmt måltid!

I har også mulighed for at leje en kano og tage på en stille og rolig tur, hvor I nyder den smukke natur omkring jer i Trysil.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Golf og minigolf

Er du bidt af golf, kan Trysil faktisk også det! Her kan du nemlig slå dig løs på en varieret 18-hulsbane, par 72, som ligger fint i terrænet. Her er gode træningsfaciliteter, egen chip green og putting green samt øvebunker og driving range med 33 måtter, 10 af dem indendørs. Banerne ligger i smukke omgivelser med kig til fjeld og Trysil centrum.

En Trysil-sommerferie byder altså på alverdens sjove aktiviteter, og det er bestemt et oplagt sted at tage til, hvis du godt kan lide at bevæge din krop – mens du er omringet af smuk natur!

Fisketur

I Trysil sørger elven for helt fantastiske fiskemuligheder – om du er erfaren eller helt ny i faget. Det er her den habile lystfisker virkelig møder udfordringer med lovning på sprælske laks, gedde og stalling. Men også her I kan tage af sted med guide eller som familie og prøve kræfter med den sjove fiske-disciplin. I det hele taget er mulighederne for at fiske mange i Trysil – også andre steder end i elven.