Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Radisson Blu Resort Trysil

Tjek ind på Radisson Blu Resort Trysil og nyd alle hotellets faciliteter samt den storslåede natur lige uden for døren.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om hotellet

Ski ud - ski ind på det flotte hotel Radisson Blu Resort Trysil. Her er der, udover skiløb lige uden for døren, et væld af muligheder. Radisson Blu Resort oplevelsesbad med klatrevæg, bølgebassin, surfing, bowling, 7 restauranter og barer. Masser af forkælelse og oplevelser - lige ved skibakken. Ski ud til grøn piste.

De-Lux værelser som er designet i moderne hyttestil. Alle værelser har bad/toilet og senge med Jensen madrasser (dobbeltseng eller twin seng og sovesofa). Flot panoramaudsigt fra de fleste af værelserne over skibakkerne eller dalen ned mod Trysil by.

Find pris og bestil rejse

Her er vores overnatningstyper (Priser pr. person ved fuld belægning inkl. overfart tur/retur)

Aktiviteter

  • Valles Vinteruger

    I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge 3-5 og uge 13-15 byder Valle på gratis skiskole, liftkort og skileje. Tilbuddet gælder alle børn til og med 6 år og skal bestilles inden 15/10 2018. I Valles Vinteruger sker der en masse fantastiske ting i Valles verden: Træn highfive- sving, led efter hemmelige skatte, og klap med skiene i takt til Valles helt egne sange. 

    • Nærmeste lift 20 meter
    • Skicenter 70 meter
    • Langrend 500 meter

Skigaranti for Trysil 16/12 2018 - 22/04 2019

Alpin:

Minimum 20 km nedfarter og 620 meter højdeforskel.

Langrend:

Ingen skigaranti